0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeStrupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

Strupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

MORDA VAS ZANIMA

Zadnje raziskave kažejo, da je hrana vsako leto manj zdrava. V jabolkih, paradižniku in jagodah so našli ostanke škodljivih pesticidov v kar 33% primerih. Vnos strupov v naše telo se ne zaključi samo pri prehrani, vnašamo jih tudi z uporabo šamponov in parfumov, umetnih dišav in sodobnih materialov (npr. folije in teflon).
Večina strupov se ne izloči iz našega telesa. To potrjujejo zadnje ugotovitve, saj veliko strupov najdemo celo v telesu novorojenčkov. Strupi v dojenčkovo telo pridejo preko popkovine in posteljice.

- Oglas -

Naravno razstrupljanje

Razstrupljanje je eden izmed osnovnih procesov človeškega organizma

Naše telo je sestavljeno iz kopice čudovitih mehanizmov, ki nam vsak dan omogočijo preživetje. Tudi naravno razstrupljanje  je eno izmed takšnih procesov, v katerem aktivno sodeluje več organov (najpomembnejši prečiščevalni organ so jetra). Ker človeško telo danes vsebuje vse več nakopičenih strupov, naravni mehanizem razstrupljanja ne sledi hitremu ritmu vedno novih oblik in kombinacijam strupov. Zaradi tega zaznavamo različne težave: pogostejše glavobole in alergije, nepojasnjeno utrujenost in občutek »težkih okončin«, slabo prebavo in oslabljen imunski sistem.

Naše telo lahko pred strupi zaščitimo in očistimo

Algea

- Oglas -

Naravnemu mehanizmu razstrupljanja lahko pomagamo z naravno mikroalgo Algeo, ki telo podpre v njegovem razstrupljanju. Skrivnost učinkovitega razstrupljanja je v Algeini celični steni, ki nase veže težke kovine, pesticide in druge kemikalije. Celična stena sodeluje pri razstrupljanju črevesja tako, da vsrka vse strupe in pospešuje peristaltiko. S čiščenjem črevesja in ostalih telesnih izločevalnih kanalov ter varovanjem jeter, pomaga krvi, da ostane čista. Mikroalga predstavlja najbogatejši vir klorofila na svetu. Klorofil ima sloves učinkovitega in vestnega »čistilca«, saj ima sposobnost uničiti toksične mikroorganizme.

Na pot razstrupljanja stopite že danes –  Algeo dobite v vseh lekarnah, pa tudi v spletni trgovini Carso. Slovenski farmacevti so Algeo dve leti zapored (2009 in 2010) razglasili za proizvod št. 1 za razstrupljanje.

Predstavitvena informacija

.

NAJNOVEJŠE