Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Ekologija & okoljeStrupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

Strupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

MORDA VAS ZANIMA

Zadnje raziskave kažejo, da je hrana vsako leto manj zdrava. V jabolkih, paradižniku in jagodah so našli ostanke škodljivih pesticidov v kar 33% primerih. Vnos strupov v naše telo se ne zaključi samo pri prehrani, vnašamo jih tudi z uporabo šamponov in parfumov, umetnih dišav in sodobnih materialov (npr. folije in teflon).
Večina strupov se ne izloči iz našega telesa. To potrjujejo zadnje ugotovitve, saj veliko strupov najdemo celo v telesu novorojenčkov. Strupi v dojenčkovo telo pridejo preko popkovine in posteljice.

- Oglas -

Naravno razstrupljanje

Razstrupljanje je eden izmed osnovnih procesov človeškega organizma

Naše telo je sestavljeno iz kopice čudovitih mehanizmov, ki nam vsak dan omogočijo preživetje. Tudi naravno razstrupljanje  je eno izmed takšnih procesov, v katerem aktivno sodeluje več organov (najpomembnejši prečiščevalni organ so jetra). Ker človeško telo danes vsebuje vse več nakopičenih strupov, naravni mehanizem razstrupljanja ne sledi hitremu ritmu vedno novih oblik in kombinacijam strupov. Zaradi tega zaznavamo različne težave: pogostejše glavobole in alergije, nepojasnjeno utrujenost in občutek »težkih okončin«, slabo prebavo in oslabljen imunski sistem.

Naše telo lahko pred strupi zaščitimo in očistimo

Algea

Naravnemu mehanizmu razstrupljanja lahko pomagamo z naravno mikroalgo Algeo, ki telo podpre v njegovem razstrupljanju. Skrivnost učinkovitega razstrupljanja je v Algeini celični steni, ki nase veže težke kovine, pesticide in druge kemikalije. Celična stena sodeluje pri razstrupljanju črevesja tako, da vsrka vse strupe in pospešuje peristaltiko. S čiščenjem črevesja in ostalih telesnih izločevalnih kanalov ter varovanjem jeter, pomaga krvi, da ostane čista. Mikroalga predstavlja najbogatejši vir klorofila na svetu. Klorofil ima sloves učinkovitega in vestnega »čistilca«, saj ima sposobnost uničiti toksične mikroorganizme.

- Oglas -

Na pot razstrupljanja stopite že danes –  Algeo dobite v vseh lekarnah, pa tudi v spletni trgovini Carso. Slovenski farmacevti so Algeo dve leti zapored (2009 in 2010) razglasili za proizvod št. 1 za razstrupljanje.

Predstavitvena informacija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×