To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Ekologija & okoljeStrupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

Strupi, pesticidi in kemikalije vedno bolj del našega vsakdana

MORDA VAS ZANIMA

Zadnje raziskave kažejo, da je hrana vsako leto manj zdrava. V jabolkih, paradižniku in jagodah so našli ostanke škodljivih pesticidov v kar 33% primerih. Vnos strupov v naše telo se ne zaključi samo pri prehrani, vnašamo jih tudi z uporabo šamponov in parfumov, umetnih dišav in sodobnih materialov (npr. folije in teflon).
Večina strupov se ne izloči iz našega telesa. To potrjujejo zadnje ugotovitve, saj veliko strupov najdemo celo v telesu novorojenčkov. Strupi v dojenčkovo telo pridejo preko popkovine in posteljice.

- Oglas -

Naravno razstrupljanje

Razstrupljanje je eden izmed osnovnih procesov človeškega organizma

Naše telo je sestavljeno iz kopice čudovitih mehanizmov, ki nam vsak dan omogočijo preživetje. Tudi naravno razstrupljanje  je eno izmed takšnih procesov, v katerem aktivno sodeluje več organov (najpomembnejši prečiščevalni organ so jetra). Ker človeško telo danes vsebuje vse več nakopičenih strupov, naravni mehanizem razstrupljanja ne sledi hitremu ritmu vedno novih oblik in kombinacijam strupov. Zaradi tega zaznavamo različne težave: pogostejše glavobole in alergije, nepojasnjeno utrujenost in občutek »težkih okončin«, slabo prebavo in oslabljen imunski sistem.

Naše telo lahko pred strupi zaščitimo in očistimo

Algea

Naravnemu mehanizmu razstrupljanja lahko pomagamo z naravno mikroalgo Algeo, ki telo podpre v njegovem razstrupljanju. Skrivnost učinkovitega razstrupljanja je v Algeini celični steni, ki nase veže težke kovine, pesticide in druge kemikalije. Celična stena sodeluje pri razstrupljanju črevesja tako, da vsrka vse strupe in pospešuje peristaltiko. S čiščenjem črevesja in ostalih telesnih izločevalnih kanalov ter varovanjem jeter, pomaga krvi, da ostane čista. Mikroalga predstavlja najbogatejši vir klorofila na svetu. Klorofil ima sloves učinkovitega in vestnega »čistilca«, saj ima sposobnost uničiti toksične mikroorganizme.

- Oglas -

Na pot razstrupljanja stopite že danes –  Algeo dobite v vseh lekarnah, pa tudi v spletni trgovini Carso. Slovenski farmacevti so Algeo dve leti zapored (2009 in 2010) razglasili za proizvod št. 1 za razstrupljanje.

Predstavitvena informacija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×