Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Dom & energijaSončna energija tudi za fotoaparate

Sončna energija tudi za fotoaparate

MORDA VAS ZANIMA

Ko imate priložnost posneti edinstven posnetek so verjetno prazne baterije za fotoaparat nekaj, kar si najmanj želite.

- Oglas -

Mogoče pa se vam sedaj to ne bo dogajalo več. Namreč naprava Solar Camera Strap je dejansko pas za kamero, ki se ga tako kot navadnega obesi okoli vratu, ta pa pridno zbira sončno svetlobo in hkrati napaja vaš fotoaparat li video kamero. Edina pomankljivost paščka je ta, da ta ne shranjuje energije, zato ne obstaja rezervna energija, če slučajno sonce zaide. Ponoči pa seveda še vedno potrebujete baterije.

Vendar pa se vam tega na sončne dni ni potrebno bati in lahko tako dan preživite brez strahu, da bi vam zmanjkalo baterij sredi kakšnega pomembnega posnetka.

Prejšnji članekKuhajte hrano, ne kuhinje
Naslednji članekKiti na robu izumrtja

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×