0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Bodi eko ŠolaBodi eko šola celostne preobrazbe

Bodi eko šola celostne preobrazbe

MORDA VAS ZANIMA

Bodi eko Šola celostne preobrazbe je namenjena vsem tistim, ki se soočate z različnimi življenskimi situacijami, ki vam ne dovolijo polno zaživeti. Motnjami hranjenja ali drugim vrstam slabih razvad, depresijam, pomanjkanju življenske energije, slabi samopodobi ali zdravstvenim težavam. Glavni vzrok nezadovoljstva s samim seboj tiči zelo globoko v naši podzavesti. Ko najdemo vzroke teh razmišljanj se začne običajno naše stanje izboljševati, če ste pripravljeni delati na sebi. Za izboljšanje čustvenega, duševnega in telesnega počutja je potrebno najprej spremeniti način življenja, razmišljanja in v nekaterih primerih tudi prehrambene navade.

- Oglas -

Pripravljamo se že na 3. sezono delavnic in šole, ki se bo odvijala v jesenskih mesecih (začnemo 6. oktobra 2016).

Kaj se boste dosegli v Bodi eko Šoli Celostne preobrazbe?

  • izgubili boste odvečne kilograme in uravnali telesno težo;
  • izboljšali počutje;
  • pridobili več energije;
  • izboljšali krvno sliko;
  • izoblikovali telo;
  • okrepili samopodobo, samospoštovanje in samozavest;
  • se naučili zdravo in uravnoteženo prehranjevati.

»Življenje je prelepo, da bi ga uničevali s slabimi mislimi in razvadami«
(vodja Bodi eko šole Tjana Burger)

Tjana Burger - Bodi eko Šola
Tjana Burger, vodja Bodi eko šole.

Kaj bomo delali v Bodi eko šoli?

1. Skupinske motivacijske delavnice

Srečanja so namenjena delu na sebi, ugotavljanju vzrokov negativnega razmišljanja. Spodbuja se spoštovanje, ljubezen do sebe, samozavest in postavljanje novih ciljev na vseh področjih življenja. Vključuje se pogovor, meditativne tehnike in tehnike dihanja.

2. Spremeninjali bomo miselne vzorce

Če želite doseči dolgotrajne spremembe na vseh področjih življenja, je potrebno spremeniti miselni vzorec. Kako? Da ga ozavestite, da pridete do spoznanja, kaj vas vedno znova vodi do negativnega razmišljanja. Brez tega ni dolgoročnih rezultatov. Delali boste na sebi, se poglabljali vase in se postopoma vzljubili. Ko se bo v vas naselila ljubezen, boste pozabili na prenajedanje ali škodoželjne misli, ki vodijo v bolezen, saj si ne boste več želeli škodovati.

- Oglas -

3. Spreminjali bomo prehrambene navade

Ta del je namenjen vsem, ki se ubadate z motnjami hranjenja (anoreksija, bulimija, prekomerno prenajedanje, slaba krvna slika). Slabe prehrambene navade so svetovni fenomen. Ne dotikajo se zgolj tistih, ki imajo prekomerno telesno težo. Tudi suhi ljudje imajo težave zaradi nepravilnega prehranjevanja. Zato ste lahko utrujeni ali vas pestijo različne zdravstvene težave. Povišan holesterol ali sladkor v krvi, težave s pritiskom, slabokrvnostjo ipd. Besedi dieta se bomo v Bodi eko šoli izogibali. Diete so kratkotrajne, povzročajo stres in obremenitev, tako na telo kot duha. In redkokdaj so uspešne. Pomembna je sprememba prehrambenih navad, ki prinaša dolgotrajne učinke.

4. Oblikovali bomo prehrambeni načrt

Potrebno si je postaviti cilje, neke vrste poslovni načrt. Prehrambeni načrt, ki vam ga ponujamo, oblikujemo individualno skupaj z udeležencem. Tedensko se za vas oblikuje jedilnik, ki se ga je potrebno do potankosti držati. Vaša naloga je, da vodite dnevnik in zabeležite svoje občutke in morebitne spremembe plana. Vsak ima svoje prehrambene navade, kaj ima rad in kaj ne. Zato jih je potrebno v pravilnem časovnem zaporedju in v pravi dnevni kombinaciji razporediti tekom dneva na manjše in kvalitetne obroke.

5. Telesna aktivnost

V Bodi eko šoli se bomo tudi gibali. Vadba je zelo razgibana. Vključuje aktiviranje notranje energije, raztezne vaje, vaje za umiritev uma ipd. Primerna je tudi za tiste, ki do zdaj niste bili preveč telesno aktivni. Odvija se enkrat tedensko.

Skozi program vas bo vodila Tjana Burger.

In kaj pravijo naše dosedanje udeleženke programa?

marijaKonec lanskega leta sem prišla do svoje kritične točke kar se tiče mojih kilogramov. Zaradi teže sem imela tudi nekaj zdravstvenih težav. Velika 157, a tehtala sem 80 kg. Nezadovoljna sama s sabo, s pogostimi glavoboli, z visokim pritiskom, se niti pripognit nisem mogla, da bi si zavezala čevlje.

Januarja sem spoznala Tjano Burger. Kaj hitro me je pritegnila njena filozofija o življenju in o tem, da vse kar se nam dogaja v življenju prikličemo sami. V roke mi je prišla njena e-knjižica Spoštujte svoje telo in se tudi sama odločila, da nekaj spremenim v življenju. A to ne gre čez noč. Vključila sem se v njeno Šolo hujšanja. Tjana mi je pripravila devet tedenski jedilnik. Z njeno pomočjo sem se podala v »sistematično čiščenje« svojega življenja. Veliko stvari sem morala spremeniti, predvsem svoje razmišljanje. Vedno sem namreč bila prepričana, da če malo ješ, boš shujšal. A Tjana mi je dokazala, da je najpomembnejše jesti 5-krat na dan in uživati sadje, zelenjavo … ter paziti, kako kombiniraš živila. Začela sem hoditi tudi na skupinsko vadbo in njene delavnice, ki potekajo v okviru Šole hujšanja. Potem sem s telovadbo pričela tudi doma. Spoznala sem tibetanske vaje, ki so mi spremenile življenje.

Sedaj drugače razmišljam, moj delavnik se prične s telovadbo. Dvajset minut miganja se mi potem obrestuje za ves dan. No, tudi na videzu se pozna. Koža je bolj sijoča in tudi smejim se več. Postala sem bolj samozavestna in odločna. Od februarja do avgusta sem izgubila celih deset kilogramov. Seveda me čaka še veliko dela, saj moram shujšati še kar nekaj kilogramov. A kjer je volja je tudi pot. Sedaj bolj optimistično gledam na dogajanje okrog sebe in svoje življenje.”

– Marija, 50 let

——————————————————————

polona-meznar1“Sodelovanje v deset tedenskem programu Šole Bodi Eko s Tajno Burger mi pomeni zelo prijetno in učinkovito izkušnjo. Preko pestrih in zanimivih jedilnikov sem uspela urediti prebavo in znižati telesno težo. In lahko rečem, da sem ob tem uživala.

Pogovori in telovadne (energetske) vaje na srečanjih lepo dopolnjujejo zdrav način prehranjevanja, krepijo voljo in vztrajnost in kar je najvažneje, povzročijo, da se vedno več ukvarjaš sam s sabo in se iz dneva v dan bolj ljubiš in spoštuješ.

Tjana, še enkrat hvala za priložnost in srečno naprej.”

– Polona

- Oglas -

Oglejte si tudi video naše udeleženke Vide, ki nam je zaupala svojo zgodbo:

Komu je Bodi eko šola namenjena?

Programi so namenjeni odraslim kot tudi mladini. Ker so potrebe od posameznika do posameznika različne skupaj z interesenti oblikujemo program s posameznimi ponudbenimi segmenti. Dvakrat letno programe izvajamo v skupinski dinamiki v Ljubljani in Mariboru (jesen, pomlad).

S 3. sezono programov začnemo 6. oktobra 2016. Število mest je omejeno. Prijavite se lahko zdaj in si zagotovite mesto!

Za dodatne informacije pokličite na:
040 187 192 ali pišite na [email protected]

7-TEDENSKI PROGRAM BODI EKO ŠOLA
Cena: 312 eur (plačilo v 2 obrokih)

[contact-form-7 id=”25028″ title=”Šola Hujšanja”]

.

NAJNOVEJŠE