0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiSe vas kdaj posluži besni tiger?

Se vas kdaj posluži besni tiger?

MORDA VAS ZANIMA

Človeška agresivnost je navzoča vsepovsod. To je močna energija, ki je povzročiteljica številnih oblik trpljenja in neugodja. Ne kaže se le v fizični obliki, temveč tudi v sovraštvu, nejevolji, jezi, zameri, maščevanju, in še bi lahko naštevali. Vsak človek je kdaj deležen negativnih čustev, četudi si tega ne želi. To povzroča nastajanje telesnih in psihičnih bolezni ter zastruplja naša življenja in medsebojne odnose.

- Oglas -

Besni tiger

Veliko lažje je uporabljati fizično kot obvladovati psihično energijo, vseeno pa z željo in trudom z naslednjimi nasveti lahko usmerjate tudi to.

Ne menite se za vljudnostne fraze in sram ter napišite vse, kar vas muči in razžira. Držanje agresije v sebi je namreč najslabše, kar lahko storite.

- Oglas -

Plahi in sramežljivi boste z vajo ugotovili, da je včasih dobro svojo nejevoljo ali zamero zaupati tudi ljudem, ki so vam blizu in situacija se bo izboljšala. Vseeno pa tega dejstva ne smemo posploševati in misliti, da je svobodno izražanje agresivnosti vedno pravilno in koristno. Besede, izrečene v trenutku slabosti, lahko uničijo vaš odnos, prav tako pa se to lahko zgodi pri potlačeni jezi. Včasih pomaga že popolnoma neškodljiv način, kot je udarjanje po blazini ali trganje časopisa, kar učinkuje v tistem trenutku.

Energiji agresivnosti lahko spremenite tudi njen cilj in obliko izražanja, vendar še vedno ohranite njeno intenzivnost. Usmerite jo v nekaj pozitivnega, kot je pospravljanje stanovanja ob najljubši glasbi, intenzivno učenje za izpit, ki ste ga padli ali dolg in sproščujoč tek. Ugotovite, kaj vas sprošča in vsa agresija lahko postane ustvarjalna sila!

.

NAJNOVEJŠE