0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaRdeča pesa v novi preobleki

Rdeča pesa v novi preobleki

MORDA VAS ZANIMA

Rdeča pesa je bogata z zdravilnimi učinkovinami. Vsebujejo obilico kalija, kalcija, fosforja, žvepla, joda in železa ter bakra. Vsebovala naj bi celo zdravilno snov antocian, ki preprečuje razvoj tumorjev. Rdečo peso lahko brez dvoma uvrstimo med zdravilne rastline in se spomniti na rek znanega zdravnika Parcelusa, ki je rekel: »Iskati je treba pri navadnem!«

- Oglas -

pesin burger

Rdeča pesa je poceni in njeno uživanje nima nikakršnih škodljivih posledic. Že dolgo velja v ljudskem zdravilstvu da rdeča pesa deluje pri čiščenju krvi in pomanjkljivem delovanju jeter ter celo za zdravilo, ki celi rane. Preberite si dva recepta za okusen obrok, ki vsebuje rdečo peso. Pesa se priporoča pri vseh akutnih vročinskih boleznih, pri gripi in uravnavanju krvnega pritiska.

SOK ZA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA

Potrebujemo 600g jagodičevja, 200 g rdeče pese in kos ingverja (3 cm). Vse skupaj zmiksamo in spijemo.

- Oglas -

PESINI POLPETI ZA HABURGERJE

Za 6 pesinih hamburgerjev potrebujemo:
Skupaj enostavno zmešamo 3 skodelice naribane pese (750 ml), 1, 5 skodelice ovsenih kosmičev (375 ml), 1 čebula, 200 g feta sira ali tofuja, 2 stroka česna, 2 žlici oljčnega olja, 2 jajca, pest bazilike. Pustimo stati pol ure in spečemo. Postrežemo s poljubnimi dodatki.

Več o rdeči pesi si preberite tukaj.

.

NAJNOVEJŠE