Ražnjiči z bučkami in šampinjoni

    Poletje je najbolj primeren čas za žar in piknike, zato smo izbrskali še en vegetarijanski recept za ražnjiče z bučkami in šampinjoni, ki je primeren za tovrstne dogodke, lahko pa si jed brez težav pripravite tudi za kosilo v pečici.

    Vegetarijanski ražnjičiSestavine:

    • 2 bučki
    • 12 šampinjonov
    • 2 drobni čebuli
    • sol
    • poper
    • sok ene limone
    • česen
    • lesena nabodala

    Česen stremo in ga pomešamo z limoninim sokom. Čebulo in bučke narežemo na približno centimeter široke rezine, šampinjone pa razpolovimo. Zelenjavo izmenično nabadamo na lesene palčke, ki jih nato zlagamo na pladenj. Ražniče pokapljamo z mešanico česna in limone, solimo, popopramo ter spečemo na žaru ali v pečici.

    Povejte svoje mnenje - kometirajte