0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaProtiglivična kopel za utrujene noge s sestavinami iz vaše kuhinje

Protiglivična kopel za utrujene noge s sestavinami iz vaše kuhinje

MORDA VAS ZANIMA

Kopeli za noge oziroma stopala so izjemno preprosta, a obenem zelo učinkovita pomoč po napornem dnevu. Poleg tega pa so lahko takšne kopeli zelo učinkovite tudi za odpravljanje različnih težav s stopali. Med drugim vam lahko pomagajo pri razpokani koži, manjših poškodbah in celo pri glivicah.

- Oglas -

Glivice na stopalih lahko prerastejo v resno težavo

Nezdravljene glivice na stopalih lahko privedejo do resnih zapletov, zato je pametno, da se poskusite težave čim prej znebiti, po možnosti z naravnimi metodami. Poleg vsega naštetega pa vam lahko kopeli za stopala pomagajo tudi pri odpravi neprijetnih vonjav, ki sicer same po sebi niso nevarne, vendar lahko povzročijo kar precej zadrege. Da pa bi bilo vse to mogoče, morate skrbno izbrati sestavine za kopel. To na srečo ne pomeni, da potrebujete drage pripomočke. Zelo učinkovite sestavine lahko verjetno najdete kar v svoji kuhinji. Kombinacija sode bikarbone in kisa lahko poskrbi za neverjetne rezultate!

Kako pripraviti kopel?

Priprava kopeli za stopala je zelo preprosta. V manjšo plastično kad nalijte toplo vodo, ki ji dodajte nekaj žlic sode bikarbone in nekaj žlic jabolčnega kisa. Dobro premešajte in v mešanico nato potopite stopala. Kopel lahko traja vse do 30 minut. Na koncu stopala umijte pod tekočo vodo.

Mehka, dišeča in razbremenjena stopala

Jabolčni kis je znan po svojem protimikrobnem delovanju, med drugim je zelo učinkovit prav pri uničevanju glivic. Podoben učinek pa ima tudi soda bikarbona, ki poleg tega nase veže tudi neprijetne vonjave. Po kopeli bodo tako vaša stopala mehka in dišeča, utrujenost pa se bo razblinila. V primeru resnejših težav z glivicami vam priporočamo ponavljanje postopka enkrat dnevno, dokler ne opazite izboljšanja. Pozorni bodite na to, da po kopeli stopala vedno do suhega zbrišete.

.

NAJNOVEJŠE