0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaČesen, jabolčni kis in med - kombinacija za boj proti številnim boleznim

Česen, jabolčni kis in med – kombinacija za boj proti številnim boleznim

MORDA VAS ZANIMA

Kombinacija jabolčnega kisa, medu in česna je zelo učinkovita pri zdravljenju različnih bolezni. Pripravek so že naši dedki in babice uorabljali za zdravljenje prehladnih obolenj, artritisa, visokega krvnega pritiska, raznih okužb, kot tudi nekaterih večjih težav, kot so impotenca, astma, neplodnost, artritis in rak.

- Oglas -

Ta pripravek naj bi bil tudi zelo dober tudi za znižanje slabega holesterola (LDL) ter za krepitev imunskega sistema. Nekaj ​​študij, ki so bile pred kratkim izvedene kažejo, da je kombinacija teh treh naravnih sestavin lahko tudi dobra podpora pri zdravljenju številnih vrst raka.

Pripravek je potrebno zaužiti zjutraj na tešče. Bolniki z visokim krvnim tlakom so ob uporabi opazili zmanjšanje vrednosti slabega holesterola in višine krvnega tlaka.

Navadno se prvi pozitivni učinki pokažejo po 2 tednih uživanja pripravka. Seveda pa pripravek ni za vsakogar, saj ima dokaj močan vonj in okus. Dobra stran pa je, da sestavine zanj najdemo praktično v vsaki kuhinji.

- Oglas -

Sestavine so popolnoma naravne in jih že tako uporabljamo praktično vsakodnevno, seveda pa z nobeno sestavino ni priporočeno pretiravati. Če bi tudi vi radi preizkusili ta pripravek, morate slediti tem preprostim navodilom za pripravo in uporabo.

Sestavine:

  • 10 strokov česna
  • 1 skodelica jabolčnega kisa
  • 1 skodelica ekološkega nepasteriziranega medu

Priprava:
Zmešajte vse sestavine v mešalniku. Mešajte dokler ne dobite enakomerne mešanice (60-90 sekund). Mešanico shranimo v kozarec in ga hranimo v hladilniku.

Priporočeno je, da jo naredite toliko, da jo porabite v roku 5 dni po pripravi, saj se po tem roku zmanjšajo zdravilne učinkoive ter moč pripravka, prav tako pa ni več sveža.

Kako uporabljati pripravek?

Priporočamo 2 žlici zjutraj na tešče, takoj ko se zbudite. Če vam ni všeč okus pripravka, ga lahko zmešate s skodelico vašega najljubšega svežega soka ali vode. Če ste ga zmešali s svežim sokom ali vodo, da je zelo pomembno, da je to prva stvar, ki ste jo zjutraj zaužili.

- Oglas -

Pripravek postaja vse bolj priljubljen po svetu, saj že mnogo ljudi poroča, da ga uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni.

.

NAJNOVEJŠE