0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaPrepih, naš skriti sovražnik v našem domu

Prepih, naš skriti sovražnik v našem domu

MORDA VAS ZANIMA

Prepih je zelo škodljiv za naše zdravje, zato se mu le skrbno izogibajte. Ima močan vpliv na naše zdravje, pa naj bodo to zobje, glava, prehladi, smrkanje, bolečine v vratu in podobno.

- Oglas -

Ljudje naredijo največ napak s prepihom ravno , ko posvetijo prvi topli sončni žarki. To seveda ni prav, zato si zapomnite, da se mu morate izogniti. Včasih pa pride do situacije, v kateri sploh ne veste, da sedite na prepihu. Preberite si nekaj nasvetov, kako zaščititi dom.

Prepih

Pod okna ali vrata postavite majhne brisače ali spužvice, ki bodo ščitile manjši udor zraka v soboto. Lahko se malce poigrate in na te brisače oziroma zvitke nalepite oči in usta. Tako ste dobili zanimiv okras otroške sobe. Hlad na tleh ustavite z debelejšo preprogo.

- Oglas -

Razmislite o debelejših zavesah. Žametne zavese vas bodo ščitile pred mrzlimi vetrovi. Zavese pa lahko nanizate tudi na vrata. Ponoči nujno spuščajte rulete, saj ustvarjajo dodatno zaščito. Razmislite tudi o dvojnem steklu v oknih.

Če vam zgornji nasveti ne pomagajo, si kupite posebna tesnila, narejena prav za zaščito pred prepihom. Obstajajo tudi tesnilni samolepilni trakovi.

Prepih in mrzel zrak sta zelo nevarna za zdravje. Ne hodite bosi po stanovanju in primerno se zaščitite pred našim skrivnim sovražnikom. Skrb za dom je povezan s skrbjo za zdravje.

Preberite si tudi: kako začeti z načrtovanjem adaptacije.

.

NAJNOVEJŠE