Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.
Dom & energijaPrepih, naš skriti sovražnik v našem domu

Prepih, naš skriti sovražnik v našem domu

MORDA VAS ZANIMA

Prepih je zelo škodljiv za naše zdravje, zato se mu le skrbno izogibajte. Ima močan vpliv na naše zdravje, pa naj bodo to zobje, glava, prehladi, smrkanje, bolečine v vratu in podobno.

- Oglas -

Ljudje naredijo največ napak s prepihom ravno , ko posvetijo prvi topli sončni žarki. To seveda ni prav, zato si zapomnite, da se mu morate izogniti. Včasih pa pride do situacije, v kateri sploh ne veste, da sedite na prepihu. Preberite si nekaj nasvetov, kako zaščititi dom.

Prepih

Pod okna ali vrata postavite majhne brisače ali spužvice, ki bodo ščitile manjši udor zraka v soboto. Lahko se malce poigrate in na te brisače oziroma zvitke nalepite oči in usta. Tako ste dobili zanimiv okras otroške sobe. Hlad na tleh ustavite z debelejšo preprogo.

Razmislite o debelejših zavesah. Žametne zavese vas bodo ščitile pred mrzlimi vetrovi. Zavese pa lahko nanizate tudi na vrata. Ponoči nujno spuščajte rulete, saj ustvarjajo dodatno zaščito. Razmislite tudi o dvojnem steklu v oknih.

- Oglas -

Če vam zgornji nasveti ne pomagajo, si kupite posebna tesnila, narejena prav za zaščito pred prepihom. Obstajajo tudi tesnilni samolepilni trakovi.

Prepih in mrzel zrak sta zelo nevarna za zdravje. Ne hodite bosi po stanovanju in primerno se zaščitite pred našim skrivnim sovražnikom. Skrb za dom je povezan s skrbjo za zdravje.

Preberite si tudi: kako začeti z načrtovanjem adaptacije.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×