Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
Lepota & kozmetikaPoslovite od neprijetnega vonja pod pazduho!

Poslovite od neprijetnega vonja pod pazduho!

MORDA VAS ZANIMA

Prekomerno potenje pod pazduho in neprijeten vonj sta težavi, s katerima se sooča mnogo ljudi. Če se želite izognili uporabi izdelkov za osebno nego, ki so obremenjeni z raznimi kemičnimi preparati, in poskusiti z naravnimi rešitvami, smo za vas pripravili nekaj nasvetov.

Jabolčni kis

- Oglas -

V pršilko zmešamo malo vode, jabolčni kis in nekaj limoninega soka. Dobro premešamo in uporabimo kot dezodorant v spreju. Če so težave zelo hude, lahko mešanico uporabite tudi večkrat na dan. Ta sprej je izjemno učinkovit pri odpravljanju bakterij, ki so odgovorne za neprijeten vonj.

Limona

Zaradi svoje sposobnosti uravnavati pH vrednosti kože, nam lahko limona pomaga pri odpravljanju neprijetnih vonjav. Postopek je čisto preprost: rezino limone položite pod pazduho in jo pustite delovati 15 minut. Limone se lahko uporabljajo tudi za odstranjevanje neprijetnih vonjav v gospodinjstvu.

Soda bikarbona

O sodi bikarboni smo že veliko napisali, saj je resnično vsestranska in se pogosto uporablja za odstranjevanje neprijetnih vonjav v hladilniku ali perilu. Enako uspešna pa je tudi  pri odpravljanju pod pazduho. Malo sode bikarbone zmešamo z malo koruznega škroba in to mešanico uporabite pod vašo pazduho. Tako bo vaša koža suha in sveža ves dan. Uporabite jo tako pogosto, kot jo potrebujete, ali preden se zjutraj oblečete.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×