Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaPomirjujoč tonik za obraz iz vrtne poprove mete

Pomirjujoč tonik za obraz iz vrtne poprove mete

MORDA VAS ZANIMA

Prehod v višje poletne temperature najbolj občuti naša koža zato je marsikdaj razdražena. Tudi ona namreč potrebuje nekaj časa, da se prilagodi sezonskim spremembam. Pri slednjem pa ji lahko pomagamo tudi sami. Kako? Ponujamo vam recept kako pripravite domač metin tonik, ki bo vašo kožo pomiril in navlažil. Sveža meta je namreč eno izmed bolj dostopnih vrtnih zelišč poleg tega pa neverjetno blagodejno deluje na vse vrste kožnih vnetij. Preprost in svež recept je tako kot nalašč za prihajajoče poletne dni.

- Oglas -

tonik za obraz

Potrebujete:

  • 2 žlici sveže mete,
  • ½ skodelice nepozebnika,
  • ½ skodelice vodke,
  • kozarec, ki bo dobro tesnil,
  • stekleno posodico s pršilko.

 

Priprava:

- Oglas -

Metine liste natrgamo ter jih postavimo na dno kozarca. Čezenj zlijemo vodko ter mešanici dodamo še nepozebnik. Kozarec dobro zatesnimo in ga postavimo na hladno temno mesto kjer ga pustimo počivati dva tedna. Vsakih nekaj dni ga nekoliko potresemo. Po dveh tednih tekočino precedimo v stekleno posodico s pršilko. Tekočino nanesemo na očiščen obraz in nadaljujemo z običajnim vlaženjem kože. Če pripravek hranimo v temnem prostoru ga lahko uporabljamo tudi do 6 mesecev.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×