Pokažite, da vam je mar!

  V naših intimnih odnosih se pogosto kuhajo zamere in te je dobro predelati sproti, vseeno pa lahko kdaj naredimo kakšno drobno stvar, ki polepša dan vašemu partnerju. Nasveti veljajo tako za ženske kot za moške, nihče se ne brani drobnih pozornosti. Ne pozabite, domišljija je ključ do uspeha in pripomore k boljši, trdnejši in ljubeči zvezi.

  pozornost

  Pripravite kosilo

  Vzemite si čas in partnerju pripravite kosilo presenečenja. Če imate navado, da to počnete med vikendi, napravite to med tednom, nekoga bo pripravljeno kosilo sredi tedna zagotovo razveselilo.

  Listki s sporočilom

  Sliši se nenavadno, pa vendar je včasih na hladilniku lepo videti listek s prijetnim sporočilom in ne samo »odnesi smeti«. Listki s sporočili so nekaj nepričakovanega, kar vam zagotovo polepša dan in vas razveseli.

  Izlet presenečenja

  Če vam kosila presenečenja in listki ne dišijo preveč, odpeljite svojega partnerja na izlet presenečenja. Zato ne potrebujete veliko denarja, le domišljijo in kakšen sendvič za s seboj. Verjemite, da bo vašega partnerja razveselilo, saj smo včasih ujeti v rutine in nas dogodki take vrste spravijo d dobro voljo, morda celo bolj, kot pričakujete.

  Povejte svoje mnenje - kometirajte