Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.

Meditacija lahko pomaga pri hitrejšem prepoznavanju napak

Ali ste pogosto površni in pozabljivi? Hiter vsakodnevni tempo je pogosto kriv za to, da naredimo precej več napak, kot bi jih sicer.

Doma narejeni pripravki za zatiranje škodljivcev na vrtu

V naravi lahko naberemo rastline, iz katerih sami naredimo pripravke, naravna škropiva oziroma sredstva za boj proti škodljivcem na vrtu.

9 trikov za učinkovitejše čiščenje preprog

Vzdrževanje oziroma čiščenje preprog je precej zahtevno. Zgolj sesanje običajno ne zadostuje.

Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.
RubrikeZanimivostiPokažite, da vam je mar!

Pokažite, da vam je mar!

MORDA VAS ZANIMA

V naših intimnih odnosih se pogosto kuhajo zamere in te je dobro predelati sproti, vseeno pa lahko kdaj naredimo kakšno drobno stvar, ki polepša dan vašemu partnerju. Nasveti veljajo tako za ženske kot za moške, nihče se ne brani drobnih pozornosti. Ne pozabite, domišljija je ključ do uspeha in pripomore k boljši, trdnejši in ljubeči zvezi.

- Oglas -

pozornost

Pripravite kosilo

Vzemite si čas in partnerju pripravite kosilo presenečenja. Če imate navado, da to počnete med vikendi, napravite to med tednom, nekoga bo pripravljeno kosilo sredi tedna zagotovo razveselilo.

Listki s sporočilom

Sliši se nenavadno, pa vendar je včasih na hladilniku lepo videti listek s prijetnim sporočilom in ne samo »odnesi smeti«. Listki s sporočili so nekaj nepričakovanega, kar vam zagotovo polepša dan in vas razveseli.

Izlet presenečenja

Če vam kosila presenečenja in listki ne dišijo preveč, odpeljite svojega partnerja na izlet presenečenja. Zato ne potrebujete veliko denarja, le domišljijo in kakšen sendvič za s seboj. Verjemite, da bo vašega partnerja razveselilo, saj smo včasih ujeti v rutine in nas dogodki take vrste spravijo d dobro voljo, morda celo bolj, kot pričakujete.

Prejšnji članekTriki za več energije
Naslednji članekNega rok z domačimi kremami

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×