Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaTriki za več energije

Triki za več energije

MORDA VAS ZANIMA

Če vas vsakodnevna rutina spravlja ob pamet, je potrebno storiti nekaj, da uravnovesite svoje počutje in si svojo življenjsko energijo spet povrnete. Včasih je nujno potrebno, da v prostih trenutkih resnično počnemo tisto, kar nas veseli, saj se bomo le tako bolje počutili.

- Oglas -

Nasveti za več energije

Izklopite se

Včasih je potrebno izklopiti ne samo službeni telefon, ampak tudi osebnega, se oddaljiti od družabnih omrežij in si vzeti čas zase. S pogledovanjem na družabna omrežja lahko čas prehitro mine, tako pa si res vzamete čas samo zase in se odklopite od vsega. Verjeli ali ne, imeli boste več energije.

Telovadba in meditacija

Čeprav šport na začetku morda koga utrudi in izčrpa, se raven energije po kakšnih dveh tednih vaje povrne. Šport resnično vrača energijo, poleg tega pa lahko kakšno slabo voljo lažje »odstavite« med športom.

Prehrana ter vitamini

Ugotovite, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje, ter jejte hrano, ki te minerale vsebuje. Poskrbite tudi, da boste jedli zdravo in uravnoteženo, mastna hrana je namreč največji ubijalec energije.

Zdravnik

- Oglas -

Če ste kronično utrujeni in brez energije, vam na žalost ne more pomagati nobena meditacija, lahko gre za kakšno resno zdravstveno stanje. Potrebno se je posvetovati s svojim zdravnikom in on vas bo usmeril naprej.

Spanje

Zagotovite si zadostno količino spanja. Vsak posameznik potrebuje različno količino spanca. Morda boste zvečer kdaj težje zaspali, se boste pa zjutraj dobro naspani toliko lažje zbudili. Poskrbite tudi, da ne spite predolgo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×