0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaTriki za več energije

Triki za več energije

MORDA VAS ZANIMA

Če vas vsakodnevna rutina spravlja ob pamet, je potrebno storiti nekaj, da uravnovesite svoje počutje in si svojo življenjsko energijo spet povrnete. Včasih je nujno potrebno, da v prostih trenutkih resnično počnemo tisto, kar nas veseli, saj se bomo le tako bolje počutili.

- Oglas -

Nasveti za več energije

Izklopite se

Včasih je potrebno izklopiti ne samo službeni telefon, ampak tudi osebnega, se oddaljiti od družabnih omrežij in si vzeti čas zase. S pogledovanjem na družabna omrežja lahko čas prehitro mine, tako pa si res vzamete čas samo zase in se odklopite od vsega. Verjeli ali ne, imeli boste več energije.

Telovadba in meditacija

Čeprav šport na začetku morda koga utrudi in izčrpa, se raven energije po kakšnih dveh tednih vaje povrne. Šport resnično vrača energijo, poleg tega pa lahko kakšno slabo voljo lažje »odstavite« med športom.

- Oglas -

Prehrana ter vitamini

Ugotovite, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje, ter jejte hrano, ki te minerale vsebuje. Poskrbite tudi, da boste jedli zdravo in uravnoteženo, mastna hrana je namreč največji ubijalec energije.

Zdravnik

Če ste kronično utrujeni in brez energije, vam na žalost ne more pomagati nobena meditacija, lahko gre za kakšno resno zdravstveno stanje. Potrebno se je posvetovati s svojim zdravnikom in on vas bo usmeril naprej.

Spanje

Zagotovite si zadostno količino spanja. Vsak posameznik potrebuje različno količino spanca. Morda boste zvečer kdaj težje zaspali, se boste pa zjutraj dobro naspani toliko lažje zbudili. Poskrbite tudi, da ne spite predolgo.

.

NAJNOVEJŠE