Zdravje & prehranaV 72 urah do čistejših jeter

V 72 urah do čistejših jeter

MORDA VAS ZANIMA

V trenutku, ko je vaše telo preobremenjeno s strupi, vaša jetra ne morejo normalno opravljati svojih nalog. Na srečo se jetra obnavljajo in če jim nekoliko pomagamo, da se izloči tiste prenakopičene zaloge strupov, zopet začnejo normalno delovati. Sploh v primerih, če jemljemo kakšna zdravila, ki obremenjujo jetra, je pomembno, da vsakodnevno pijemo dovolj navadne vode in pa sem in tja naredimo kakšno malo močnejšo razstrupljevalno kuro.

- Oglas -

Zamaščena jetra so preobremenjena in posledično to stanje začne negativno vplivati tudi na preostale predele telesa – še posebno na tiste, kjer se nabira največ maščob in telesu nekoristnih snovi. Kako se slednjih znebiti? Ponujamo Vam recept za pijačo s katero boste svoja jetra vsaj nekoliko očistili strupov in odpadnih snovi v zgolj 72 urah.

Potrebujete:

  • 3 limone,
  • 1 skodelico sesekljanega peteršilja,
  • 5 stebel zelene,
  • 6 skodelic vode.

Priprava in uživanje:

Iz limon iztisnete sok, mu dodate peteršilj in stebla zelene ter sestavine do polovice zmešate v mešalniku. Nato zmesi dodate vodo in jo še enkrat dobro premešate. V naslednjih treh dneh pijačo pijte trikrat na dan pred vsakim obrokom. Nato imejte 7 do 10 dni pavze in postopek še enkrat ponovite. Vaša jetra vam bodo hvaležna!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×