Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
Ekologija & okoljePet cenovno najugodnejših ‘zelenih’ avtomobilov leta 2010

Pet cenovno najugodnejših ‘zelenih’ avtomobilov leta 2010

MORDA VAS ZANIMA

Leto 2010 ponuja več kot pa bi povprečen kupec avtomobila sploh lahko pričakoval. Res je, da je danes na trgu že kar nekaj okolju prijaznejših avtomobilov, vendar pa so ti še vedno dragi (nekateri hibridi lahko stanejo tudi od 6.000€ do 11.000€ več kot pa njihove bencinske različice).

- Oglas -


Vendar ni potrebno obupati tako hitro, saj smo vam pripravili spisek petih okolju prijaznejših avtomobilov za leto 2010, ki so cenovno ugodnejši:

Kia Rio

Kia Reno ima porabo 13 litrov na kilometer brez hibridnega motorja, kar je odlična novica. Letno pridela okoli 5,9 ton ogljikovega dioksida.

Smart ForTwo

Ni važno, ali boste kupili coupe različico, ali kabrioleta. S Smart ForTwo boste lahko naredili povprečno z enim litrom goriva kar 15kilometrov! Letno pa bo avto izdihnil 5,1 tone CO2.

Toyota Yaris

Tri vratni ali pet vratni ali pet vratni sedan Yaris … ni važno, saj boste z avtom naredili 13,5 kilometrov na liter goriva. Letno pa boste naredili za 5,7 ton CO2.

Hyundai Accent Blue

- Oglas -

Z 13 kilometri na liter je nova različica Accenta eden izmed najugodnejših avtomobilov leta 2010. Letno pa pridela 5,9 ton CO2.

Honda Fit

Če kupujete novo Hondo Fit, potem boste z njo prevozili povprečno 13 kilometrov na liter goriva. Avto je označen kot eden izmed najbolj okolju prijaznih avtomobilov leta 2010. Na leto pa vseeno naredi za 5,9 ton CO2.

Prejšnji članekPilates za začetnike
Naslednji članekPriredite čajanko!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×