[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljePet cenovno najugodnejših ‘zelenih’ avtomobilov leta 2010

Pet cenovno najugodnejših ‘zelenih’ avtomobilov leta 2010

MORDA VAS ZANIMA

Leto 2010 ponuja več kot pa bi povprečen kupec avtomobila sploh lahko pričakoval. Res je, da je danes na trgu že kar nekaj okolju prijaznejših avtomobilov, vendar pa so ti še vedno dragi (nekateri hibridi lahko stanejo tudi od 6.000€ do 11.000€ več kot pa njihove bencinske različice).

- Oglas -


Vendar ni potrebno obupati tako hitro, saj smo vam pripravili spisek petih okolju prijaznejših avtomobilov za leto 2010, ki so cenovno ugodnejši:

Kia Rio

Kia Reno ima porabo 13 litrov na kilometer brez hibridnega motorja, kar je odlična novica. Letno pridela okoli 5,9 ton ogljikovega dioksida.

Smart ForTwo

Ni važno, ali boste kupili coupe različico, ali kabrioleta. S Smart ForTwo boste lahko naredili povprečno z enim litrom goriva kar 15kilometrov! Letno pa bo avto izdihnil 5,1 tone CO2.

Toyota Yaris

Tri vratni ali pet vratni ali pet vratni sedan Yaris … ni važno, saj boste z avtom naredili 13,5 kilometrov na liter goriva. Letno pa boste naredili za 5,7 ton CO2.

- Oglas -

Hyundai Accent Blue

Z 13 kilometri na liter je nova različica Accenta eden izmed najugodnejših avtomobilov leta 2010. Letno pa pridela 5,9 ton CO2.

Honda Fit

Če kupujete novo Hondo Fit, potem boste z njo prevozili povprečno 13 kilometrov na liter goriva. Avto je označen kot eden izmed najbolj okolju prijaznih avtomobilov leta 2010. Na leto pa vseeno naredi za 5,9 ton CO2.

Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×