Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.

Pasja gripa

MORDA VAS ZANIMA

Dnevno nas bombardirajo z novicami o novih razsežnostih aktualne gripe. Lahko bi rekli, da je letos gripa najbol aktivna tematika, ter tudi dolgo trajajoča. Vendar pa malokdo pomisli, da lahko tudi psi zbolijo za gripo.

Tudi pes lahko zboli za gripo

- Oglas -

Gripa pri psih povzroča probleme z dihali, odkrili pa so jo šele leta 2004, kot bolezen dihal. Takšna vrsta gripe je lahko nevarna za pse, ki so zaprti v zavetiščih, trgovinah za male živali, …

Simptomi te gripe so suh kašelj, izguba apetita, letargija, … za pse ki so pa že predhodno imeli probleme s srcem ter pljuči, pa je lahko ta gripa v redkih primerih tudi smrtonosna. Dobro novica je seveda ta, da je smrtnost le približno 1% poleg tega pa obstaja tudi cepivo proti pasji gripi. Vendar pa je realnost takšna, da cepivo ne varuje psa pred nalezljivostjo, ampak le skrajša čas bolezni.

Preventiva proti gripi

Verjetno nihče od nas noče, da bi mu pes zbolel za gripo, zato je bolje, da vseeno preventivno cepimo psa proti tej gripi, saj mu tako lahko na dolgi rok še celo pomagamo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×