Lepota & KozmetikaOdstranite fibrome in bradavice s tem pripravkom

Odstranite fibrome in bradavice s tem pripravkom

MORDA VAS ZANIMA

Ko gre za kožne bradavice, fibrome, moramo vedeti, da gre za benigne izrastke in tvorbe na koži, benigne tumorje vezivnega tkiva. To so mehki majhni vozlički na koži, tudi enake barve, v nekaterih primerih celo rahlo pigmentirani. Takšne bradavice, niso toliko nevarne za naše zdravje, lahko pa se pojavijo estetske težave, tako da si v naslednjih vrsticah lahko preberete kako jih povsem enostavno odstraniti.

- Oglas -

bradavice in kis

Zakaj nastanejo?

Ko postajamo starejši, je bradavic vse več, pravega razloga še vedno niso raziskali, vendar je genetika še vedno poglavitni razlog za nastanek. Za natančno diagnozo kožne tvorbe je vedno potrebno obiskati zdravnika, ki vam natančno potrdi za kaj gre.

Kis za odstranjevanje bradavic?

Najboljši čas za odstranjevanje bradavic je hladnejše vreme, ker je takrat tudi manj sonca. Jabolčni kis je eden najbolj učinkovitih naravnih zdravil po vsem svetu. Ljudje ga že stoletja uporabljajo v zdravilne namene. Tako je uspešen tudi pri odstranjevanju bradavic, zaradi svoje kislosti. Ko ga uporabljate, bodite pozorni, da se izogibate predelom okoli oči, ker jih lahko poškodujete.

Kako s kisom nad bradavice?

Območje okoli bradavice najprej umijte z vodo in blagim milom, potem pa gazo namočite v jabolčni kis in jo položite na bradavico ter z obližem pritrdite. Bradavica bo postala temnejša in kasneje, ko boste gazo odstranili, odpadla sama od sebe. Po uporabi uporabite ognjičevo mazilo ali aloe vero.

Na kaj morate biti pozorni?

- Oglas -

Če je bradavica globlja, bodite pozorni na brazgotine, ki se jih sicer lahko rešite z že omenjenimi mazili. Poleg tega bodite pozorni, da vam kis ne teče vse povprek po koži, saj boste imeli nato rahlo rdečkasto. Če vam ne odpade sama od sebe, je ne poizkušajte odtrgati. Če se vam naredi »krasta«, kisa ne uporabljajte več.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×