0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaNuša Lesar – v težkih trenutkih ji je pomagala terapija

Nuša Lesar – v težkih trenutkih ji je pomagala terapija

MORDA VAS ZANIMA

V novi številki revije Bodi eko se je Nuša Lesar razgovorila o tem, kako se je spreminjala na televiziji, kako je zase in za svoje zdravje poskrbela v časih, ko se ji je porušil svet, in kako je dokazala, da je v njej še mnogo več kot lepota.

- Oglas -

Nuša Lesar

Sodniki, ki ocenjujejo vaše plesne korake, delujejo kar strogo, od začetka je bilo videti, da tudi sami niste pričakovali tako močnih kritik. Kako v življenju nasploh sprejemate kritiko? Berete komentarje o sebi?

Nikakor! Že zgodaj me je izučilo, da ne berem komentarjev. Na začetku, ko sem še prebrala vsako stvar o sebi, me je seveda zelo prizadelo več stvari. Zadnje čase, ko tega ne berem več toliko, je bolje. Seveda se pred slabimi komentarji še vseeno ne moreš popolnoma zaščititi, a zelo ločim med konstruktivno kritiko in med kritiko, v kateri je izražena osebna frustracija bralcev. Seveda pa ravno takšne najbolj bolijo in jih je najtežje pozabiti.

- Oglas -

Kako pa kaj stres, kako se znajdete v vedno hitrejšem svetu?

Znam razporediti svoj čas in od nekdaj sem privrženec tega, da si naložim toliko, kot zmorem. Zadnjič mi je šef rekel, da pri meni občuduje, da ne bom nikoli naredila preveč, ampak ravno toliko, kot je treba. Čeprav to na prvi pogled ni delovalo kot pohvala, je s tem mislil na to, da ljudje, ki ne poznajo svojih meja, prej ali slej pregorijo, name pa se lahko vedno zanese, ker ve, da ne bom šla čez mejo. Naredila bom dovolj in to po svojih najboljših močeh, če pa bom potrebovala počitek, si ga bom tudi vzela. Nekdo mi je nekoč v šali rekel, da sem lena – ne nisem lena, pametna sem. (smeh)

Znano je, da so za vami tudi težja obdobja in življenjske preizkušnje, ste v času, ko ste se soočali s čustvenimi napori, posebej poskrbeli zase?

Res je, v življenju sem imela tudi trenutke, ko sem težko našla kakšno pozitivno misel, ampak to se prej ali slej zgodi vsakemu. Ko se mi v življenju zgodi kaj težkega, običajno popolnoma pozabim nase in zavedam se, da je to težava …

- Oglas -

Celoten intervju preberite v majski številki revije Bodi eko >>

 

 

.

NAJNOVEJŠE