To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Zdravje & prehranaNasveti za umivanje vzglavnikov

Nasveti za umivanje vzglavnikov

MORDA VAS ZANIMA

Ali se spomnite, kdaj ste nazadnje kupili nov vzglavnik ali oddejo? Ali se morda spomnite kdaj ste ju nazadnje oprali? Morda pa je le čas, da malo premislite o tem …

- Oglas -


Malokdo ve, da ima že osnovno vzdrževanje pozitiven vpliv na vaše zdravje. Veliko vzglavnikov je polnih  pršic, ki lahko sprožijo razne alergije. In bolj kot je star vaš vzglavnik, več pršic ima. In čeprav morda nimate alergije na pršice, pa je vseeno misel, da spite na miljonih pršic dokaj nadležna.

Redno umivajte vzglavnike

Strokovnjaki priporočajo, da bi morali umivati vzglavnike vsake tri mesece – večino blazin je možno oprati v pralnem stroju, vendar pa vseeno poglejte na etiketo. Prav tako pa dajte v pralni troj dve blazini hkrati, da uravnotežite sam stroj in da prihranite pri porabi vode in energije.

Dodajte zaščitni sloj

Vsak vzglavnik oblečite najprej v zaščitno prevleko, nato pa vse skupaj oblecite v še eno prevleko. To prevleko pa perite bolj pogosto.

Zamenjajte stare vzglavnike

Priporočljivo je, da jih menjate na vsake 3 leta. Nov vzglavnik, ki na začetku tehta približno 3dkg, lahko s časoma svojo težo podvoji. Ta dodatna teža pa bi naj prišla od ostankov mrtvih pršic.  Če imate problem z dihali ali astmo pa kupite hipoalergenične vzglavnike.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×