0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNasveti za hujšanje po meri vašega astrološkega znamenja

Nasveti za hujšanje po meri vašega astrološkega znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Za neuspešno hujšanje je pogosto kriv neustrezen pristop. Pomembno je namreč, da poiščete način prehranjevanja in vadbo, ki bosta resnično primerna za vas, sicer vam bo najverjetneje spodletelo. Do cilja ne vodi ena sama pot, zato je vsekakor pametno, da hujšanje prilagodite svoji osebnosti, navadam in okoliščinam. Pri tem so vam lahko v pomoč nasveti astrologov, ki vas poznajo precej bolje, kot si morda predstavljate …

- Oglas -

Oven

Zdrava mera tekmovalnega duha lahko na vas učinkuje izjemno spodbudno. Tako je dobro, da poiščete osebo ali več oseb, ki se želijo prav tako otresti odvečnih kilogramov. Redno primerjanje napredka bo poskrbelo za motivacijo, posledično pa boste precej lažje vztrajali.

Bik

V svojem življenju potrebujete vsaj ščepec glamurja – tudi kot gre za hujšanje – saj ste nagnjeni k hedonizmu. Če vam finance to dovoljujejo, vam priporočamo, da se vpišete v sodobno opremljen fitnes, kjer so na voljo tudi savne, masaže itn. Povezava vadbe in užitka bo poskrbela za osupljivo hiter napredek.

Dvojčka

Ne spadate med ljudi, ki svoje misli radi obdržijo zase. Komunikacija vam pomeni ogromno in skorajda ni teme, o kateri ne bi imeli mnenja. Pametno je, da to upoštevate tudi pri snovanju načrta za hujšanje, predvsem v povezavi z vadbo. Priporočamo vam, da poiščete družabnika, s katerim se boste lahko med treningi pogovarjali. Čas bo tako minil bistveno hitreje.

- Oglas -

Rak

Po naravi ste zelo skrbna oseba, ki je zelo navezana na svojo družino. Morda je eden od načinov za to, da drugim pokažete, koliko vam pomenijo, prav razvajanje z okusno hrano, ki si jo nato z veseljem privoščite tudi sami. Če želite shujšati, je zato nujno, da vas pri tem podpre vsa družina. Pomembno je, da se z družinskimi člani pogovorite o svojih načrtih in da jim poskušate pojasniti, zakaj je nujno, da se vaš družinski jedilnik spremeni, vsaj ko gre za skupne obroke, ki jih pripravljate vi.

Lev

Levi boste odvečne kalorije najlažje pokurili s pomočjo ekipnih športov. Ti so po eni strani dobra izbira, ker ste zelo družabna oseba, obenem pa vam omogočajo, da zablestite in postanete zvezda ekipe. Pozornost je tisto, po čemer nenehno hlepite – in kar je lahko tudi dobra spodbuda za hujšanje.

Devica

Stabilnost in rutina vam v življenju pomenita ogromno. Priporočamo, da to upoštevate tudi pri oblikovanju načrta za hujšanje. Najboljša izbira za vas so zelo jasno definirani jedilniki in vadba v točno določenih terminih. Tako se boste zelo hitro navadili na spremembe.

Tehtnica

Ekstremi niso za vas. Precej bolj od pristopa »vse ali nič« vam ustreza zmernost. Tako je pomembno, da se izogibate zelo intenzivnim treningom in dietam, ki zahtevajo drastične spremembe. Poiščite zlato sredino. To pomeni, da občasne pregrehe niso prepovedane – tako pri prehrani kot pri vadbi. Še več: prav občasni »prekrški« vam pomagajo pri tem, da vztrajate.

- Oglas -

Škorpijon

Škorpijoni veljate za diametralno nasprotje tehtnic. Če se nečesa lotite, morate iti do konca, sicer imate občutek, da ste zapadli v polovičarstvo. Seveda pa je pomembno, da poznate svoje meje in da jih nikoli ne prestopite, tudi če se jim boste močno približali. Pazite torej, da redukcija kalorij ne bo pretirano drastična in da se med vadbo ne boste poškodovali. Upočasni vas lahko namreč prav želja po nerealistično hitrem napredku.

Strelec

Pomembno je, da stalno preizkušate nove stvari – naj bo to nova oblika vadbe ali zanimiv recept za zdravo jed. Strelci ste namreč znani po tem, da se začnete zelo hitro dolgočasiti. Proces hujšanja mora biti zato karseda razgiban, poln novosti, sicer vam ne bo uspelo.

Kozorog

Podobno kot za device je tudi za vas zelo pomembna rutina. Obenem pa vas motivirajo konkretne številke, ki pričajo o napredku. Najnaprednejša športna ura s številnimi funkcijami, ki omogočajo zelo natančno spremljanje napredka, je investicija, ki je ne boste obžalovali, saj gre za dodatek, ki lahko močno pospeši in olajša proces hujšanja.

Vodnar

Poiščite dejavnost, ki vam bo pomagala izživeti vašo umetniško plat, na primer ples. Tako se boste namreč precej lažje otresli odvečnih kilogramov. Športi, ki temeljijo na goli sili oziroma na ponavljajočih se gibih, nikakor niso pametna izbira za vas.

Ribi

Duševno zdravje vam pomeni precej več od telesnega. Če ste ugotovili, da bi se bilo kljub temu dobro znebiti odvečnih kilogramov, vam svetujemo, da se vpišete na tečaj joge ali taj čija, saj gre za vadbi, ki sta zelo uspešni pri združevanju duševnega in telesnega vidika. Pri prehrani pa priporočamo upoštevanje načel ajurvedske kuhinje.

.

NAJNOVEJŠE