Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaNaredite si svojo ustno vodico

Naredite si svojo ustno vodico

MORDA VAS ZANIMA

Ustne vodice veliko ljudi ne jemlje dovolj resno, čeprav bi jo morali, saj je eden izmed pomembnih delov ustne higiene. Problem glede komercialnih ustnih vodic pa je tudi v tem, da te vsebujejo ogromno stvari, ki so potencialno lahko nevarne za vaše zdravje.

- Oglas -


Prav tako pa so ustne vodice lahko tudi nevarne okolju, če ne že zaradi tega kar je v njih, pa je sama embalaža škodljiva okolju. Zakaj si torej ne bi sami izdelali ustne vodice in tako poleg ustne higiene poskrbeli tudi za okolje. Sama izdelava je namreč dokaj lahka ter okolju prijazna.

Sestavine:

  • 12 žlic vode
  • 4 žlice vodke
  • 4 čajne žličke tekočega glicerina
  • 1 čajna žlička gela alore vera
  • 10 do 15 kapljic olja zelene mete
  1. Zavrite vodo ter vodko v isti posodi in dodajte glicerin ter gel aloe vere.
  2. Mešanico odmaknite z ognja in pustite, da se ohladi
  3. Dodajte olje zelene mete in dodobra premešajte. Nastalo ustno vodico nato prelijte v steklenico in jo dodobra zatesnite.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×