Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.
ŽivaliNamenite del dohodnine društvu za pomoč živalim Lajka

Namenite del dohodnine društvu za pomoč živalim Lajka

MORDA VAS ZANIMA

Lani smo se prvič lahko potegovali za donacije iz dohodnine, ker smo šele na začetku leta pridobili status društva v javnem interesu. Mnogi ste nas z donacijo iz vaše dohodnine podprli pri naših prizadevanjih in hvala vam. Želimo, da bi vas bilo še več, dragi naši podporniki, zato se ponovno obračamo s prošnjo za donacijo iz dohodnine tiste, ki tega še niste storili, pa verjamete v nas in naše delo.

- Oglas -

lajka

Zato vas prosimo, da izpolnite izjavo (https://www.lajka.org/images/lajka_dohodnina.pdf#view=Fit), lahko jo pošljete na naš naslov: Društvo Lajka, Cesta v Mestni log 33, 1000 Ljubljana in jo bomo mi posredovali davčnemu uradu, ali pa jo sami preko e-davkov (https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/StartPage/StartPage.aspx, naša davčna številja je 33611386) ali po pošti posredujete pristojnemu davčnemu uradu (pristojnost je vezana na vaše stalno bivališče).

Društvo Lajka ima status društva, ki deluje na področju zaščite živali v javnem interesu. Vsi zavezanci za dohodnino lahko do 31. decembra 2014 oddate zahtevo za namenitev dela dohodnine za leto 2014. Po zakonu o dohodnini namreč lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenite za financiranje splošno koristnih namenov.

Del dohodnine, ki ga namenite v dobrodelne namene, v nobenem primeru ne vpliva na višino preplačane dohodnine, ki vam jo država vrne. Če svoje pravice do donacije v dobrodelne namene ne izkoristite, to pomeni le, da jo država “spravi v svoj žep” – pobere jo državni proračun.

- Oglas -

Poprosite za izpolnitev in pošiljanje izjave v korist našega društva tudi vaše družinske člane, prijatelje in znance.

Brez vaše pomoči in podpore ne bi zmogli, zato hvala, ker vam je mar.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×