AstroNajbolj sproščujoča aktivnost za vaše astrološko znamenje

Najbolj sproščujoča aktivnost za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Dejavnost, ki je za nekoga izjemno sproščujoča, je lahko za nekoga drugega vse prej kot prijetna, morda pa celo povod za tesnobo. Tako ni pametno, da se silite z nečim, kar vam očitno ne ustreza. Poiščite sproščujočo aktivnost, ki vam bo resnično pisana na kožo. V pomoč pri tem so vam lahko zvezde. Preference posameznih astroloških znamenj so si namreč pogosto presenetljivo podobne …

Oven

- Oglas -

Ovni uživajo v izzivih oziroma v zdravi tekmovalnosti. Klasične sprostitvene tehnike, na primer meditacija, tako niso najboljša izbira za vas. Precej lažje se boste sprostili s pomočjo telesne aktivnosti. Izberite aktivnost, ki vam bo omogočala stalno premagovanje mejnikov. Pri tem ni nujno, da tekmujete z drugimi. Ogromno užitka vam bo prineslo tudi premagovanje samega sebe.

Bik

Najbolj pomirjajoč vpliv na vas ima klasično razvajanje. Vsaj občasno si privoščite pedikuro, profesionalno nego kože pri kozmetičarki, dobro masažo ali obisk savne. Na koncu boste kot prerojeni.

Dvojčka

Pomembno je, da poiščete aktivnost, ki bo ustrezala tako introvertu kot ekstrovertu v vas. Obenem pa aktivnost, ki bo potešila vašo radovednost. Dvojčki so namreč pogosto osebe, ki nove, zanimive informacije in ideje vpijajo kot gobe. Dobra izbira je na primer bralni krožek. Tako se boste lahko v samoti potopili v zanimive knjige. Nato pa boste imeli priložnost za izmenjavo vtisov z drugimi.

Rak

Običajno se osredotočate predvsem na to, kako pomagati drugim. Ker ste zelo empatična oseba, pogosto ponotranjite tuje težave. Če imate občutek, da ste zaradi tega povsem izžeti, vam svetujemo redno pisanje dnevnika. Tako boste lahko vzpostavili osnovno distanco, kar bo poskrbelo za občutek olajšanja. Po potrebi pa razmislite tudi o obisku terapevta.

Lev

- Oglas -

Za vas najbolj sproščujoče so aktivnosti, ki vam dovoljujejo, da izživite svojo kreativnost. Hkrati pa upoštevajte, da ste radi v središču pozornosti in da se nikakor ne branite komplimentov. Deljenje tistega, kar ustvarite, bo tako poskrbelo za piko na i.

Devica

Pospravljanje je za večino prava nočna mora, toda to nikakor ne velja za device. Pogosto se najbolj sprostite prav med pospravljanjem. Redno odstranjevanje nepotrebne navlake poskrbi za to, da ste precej mirnejši in bolj zbrani.

Tehtnica

Pogosto posvečate bistveno preveč pozornosti razmišljanju o tem, kaj si o vas mislijo drugi. Radi bi ugajali vsem, kar pa je seveda nemogoče. Resnični mir boste našli šele takrat, ko boste svojo vrednost nehali pogojevati s tem, kako vas dojemajo drugi ljudje. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč dnevno ponavljanje pozitivnih afirmacij.

Škorpijon

Za to, da se lahko resnično sprostite, potrebujete predvsem mir in samoto. Zdi se preprosto, toda v današnjem svetu so to nemalokrat zgolj pobožne želje. Če vam pogosto zmanjka časa zase, si načrtno rezervirajte termine na svojem koledarju oziroma urniku. Nato pa te termine dojemajte kot vsako drugo obveznost. Brez rednih, čeprav samo nekajminutnih odmikov od naglice in stresa vsakdana se boste prej ali slej povsem sesuli.

Strelec

Morda se sliši paradoksno, toda strelci so običajno najbolj umirjeni, ko so njihove žile polne adrenalina. Če ste rojeni v znamenju strelca, vam za sprostitev priporočamo adrenalinske avanture, ki bodo napolnile vaše baterije.

Kozorog

Nenehna produktivnost ni mogoča, četudi se večkrat slepite, da zmorete vse in še več. Odmori niso slabost, ampak nuja. Tako je pomembno, da poskrbite za redne odmore in da se otresete morebitnega občutka krivde, povezanega z njimi. Posledično boste lahko končno občutili resnično sprostitev.

Vodnar

Zase najlažje poskrbite tako, da skrbite za druge. Neradi namreč govorite o svojih čustvih, še posebej o negativnih. Pomoč drugim vam omogoči prepotreben odmik, kar poskrbi za občutek pomirjenosti s svetom in s sabo. Če iščete sproščujočo aktivnost, je prostovoljstvo zagotovo ena od najboljših izbir.

Ribi

- Oglas -

Intuitivne, zasanjane in idealistične ribe se pogosto težko soočijo z realnostjo sveta. Tako vas nemalokrat navdaja želja po pobegu oziroma po popolnem umiku. Preusmerite to energijo v umetnost, na primer v slikanje ali pisanje. To bo omogočilo vsaj začasni umik in s tem umiritev.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×