Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.
Zdravje & prehranaNad herpes s česnom

Nad herpes s česnom

MORDA VAS ZANIMA

Herpes simplex oziroma po domače – herpes, je vnetje, ki se običajno pojavlja okoli ustnic. Je razmeroma neškodljiva, vendar nadležna virusna okužba, ki se pogosto vrača in to celo na isto mesto. Če se nadležnega neestetskega »mehurčka« želite znebiti na naraven način vam v nadaljevanju ponujamo trik s česnom.

- Oglas -

Nad herpes s česnom

Česnov trik

Na drobno sesekljajte strok česna in ga položite čez herpes. Tam ga pustite počivati 10 minut nato pa ga odstranite in obolelo mesto sperite s toplo vodo. Postopek v roku 12 ur ponovite petkrat in herpes bo izginil. Pri tem upoštevajte, da je uspešnost postopka odvisna tudi od velikosti herpesa. Če gre za večjo obliko morate temu ustrezno prilagoditi tudi količino uporabljenega česna ter pogostost njegove uporabe.

Zakaj ravno česen?

Česen krepi obrambne lastnosti telesa oziroma imunskega sistema. Vsebuje veliko mineralov kot so kalcij, žveplo, fosfor in železo. Ker pa vsebuje tudi veliko vitaminov mu nekateri pravijo tudi naravni antibiotik. Poleg tega je česen odličen v boju proti visokemu krvnemu tlaku, preprečuje razvoj rakavih obolenj, diabetesa, srčnih bolezni, revmatizma ter drugih bolezenskih stanj.

Več o zdravilnih lastnosti česna si preberite na: www.bodieko.si/nepogresljivi-cesen

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×