Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.
Lepota & kozmetikaNad celulit z grenivko

Nad celulit z grenivko

MORDA VAS ZANIMA

Olje grenivke je popolno olje za boj s celulitom. Grenivka je tudi znana po tem, da topi maščobe in pospešuje prebavo. Preverite, kako si lahko kar doma preprosto izdelate preparat, ki bo postal vaš najboljši zaveznik, če se želite znebiti celulita.

- Oglas -

Nad celulit z grenivko

Preparat za bolj napeto kožo

Sestavine:

  • pol skodelice kokosovega olja,
  • trideset kapljic čistega eteričnega olja grenivke,
  • posodica s pokrovčkom.

Priprava in uporaba:

V kokosovo olje previdno nakapajte eterično olje grenivke in dobro premešajte sestavine. Z dobljenim preparatom vsak dan masirajte problematično mesto vsaj 5 minut.

Hujšanje z grenivko

- Oglas -

Učinkovita pri hujšanju naj bi bila kombinacija grenivke in medu, vendar morate biti seznanjeni tudi z vsemi možnimi stranskimi učinki grenivke. Ta naj bi namreč celo zviševala pritisk, izognite se jim če ste na antibiotikih ali antidepresivih.

Za pripravo shujševalnega napitka z grenivko potrebujete:

  • grenivko,
  • žlico medu.

Priprava:

Grenivko olupite in jo skupaj z medom dajte v mešalnik. Mešajte tako dolgo, da dobite homogeno tekočo zmes. Pijte po obroku, saj bo napitek spodbudil prebavo in pospešil topljenje maščob.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×