Lepota & KozmetikaNad celulit z grenivko

Nad celulit z grenivko

MORDA VAS ZANIMA

Olje grenivke je popolno olje za boj s celulitom. Grenivka je tudi znana po tem, da topi maščobe in pospešuje prebavo. Preverite, kako si lahko kar doma preprosto izdelate preparat, ki bo postal vaš najboljši zaveznik, če se želite znebiti celulita.

- Oglas -

Nad celulit z grenivko

Preparat za bolj napeto kožo

Sestavine:

  • pol skodelice kokosovega olja,
  • trideset kapljic čistega eteričnega olja grenivke,
  • posodica s pokrovčkom.

Priprava in uporaba:

V kokosovo olje previdno nakapajte eterično olje grenivke in dobro premešajte sestavine. Z dobljenim preparatom vsak dan masirajte problematično mesto vsaj 5 minut.

Hujšanje z grenivko

- Oglas -

Učinkovita pri hujšanju naj bi bila kombinacija grenivke in medu, vendar morate biti seznanjeni tudi z vsemi možnimi stranskimi učinki grenivke. Ta naj bi namreč celo zviševala pritisk, izognite se jim če ste na antibiotikih ali antidepresivih.

Za pripravo shujševalnega napitka z grenivko potrebujete:

  • grenivko,
  • žlico medu.

Priprava:

Grenivko olupite in jo skupaj z medom dajte v mešalnik. Mešajte tako dolgo, da dobite homogeno tekočo zmes. Pijte po obroku, saj bo napitek spodbudil prebavo in pospešil topljenje maščob.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×