0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiMost, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja

Most, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja

MORDA VAS ZANIMA

Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravljenje ali takojšnja povezanost z vsem in vsakomur ali pa celo potovanje skozi čas predstavlja našo pravo dediščino v vesolju?

Ali lahko znanost in duhovnost s skupnimi močmi odgovorita na vprašanja najglobljih skrivnosti naše preteklosti, medtem ko razrešujeta težave, ki ogrožajo našo prihodnost? Čedalje večje število dokazov vodi k prepričanju, da je odgovor na zgornje vprašanje trden »DA!«.

- Oglas -

Obstaja kraj, kjer se pričnejo vse stvari; mesto čiste energije, ki preprosto »je«. V tem kvantnem inkubatorju za resničnost so mogoče vse stvari. Od osebnih uspehov, obilja in zdravljenja do naših neuspehov, pomanjkanja in bolezni … vse, od naših največjih strahov do naših najglobljih želja, se prične v tej »juhi« potenciala.

Leta 1944 je Max Planck, oče kvantne teorije, presunil svet s trditvijo, da je ta »matrika« kraj, kjer se rodijo zvezde, DNA in vse, kar je vmes. Nedavna odkritja so postregla z dramatičnimi dokazi, da je matrika, kot si jo je zamislil Planck – božanska matrika –, resnična. Prav ta manjkajoči člen v našem razumevanju predstavlja zbiralnik za vesolje, most med našo domišljijo in našo resničnostjo in odsev tistih stvari našega sveta, ki jih ustvarimo v svojih prepričanjih. Da bi lahko uporabljali silo omenjene matrice, moramo najprej dognati, kako deluje in se naučiti jezika, ki ga razume.

Več kot dvajset let si je Gregg Braden, nekdanji višji oblikovalec letalskih in vesoljskih računalniških sistemov, prizadeval prav za to razumevanje. Od odmaknjenih samostanov v Egiptu, Peruju in Tibetu, vse do pozabljenih besedil, katere je redigirala zgodnja krščanska cerkev, je skrivnost božanske matrice ostala zakodirana v jeziku naših najbolj dragocenih tradicij, potrjuje pa jo tudi moderna znanost.

- Oglas -

V pričujoči knjigi, ki razbija nekdanje znanstvene paradigme, nam Gregg Braden posreduje svoja spoznanja in prečka tradicionalne meje znanosti, zgodovine in religije ter ponudi svež vpogled v starodavne misterije. S tem tudi preoblikuje naše razmerje z našim notranjim in zunanjim svetom ter z nami deli sporočilo o ljubezni do življenja, ki spodbuja upanje.

S pomočjo dvajsetih ključev za zavestno ustvarjanje nam Braden pokaže, kako lahko čudeže svoje domišljije pretvorimo v živo resničnost. Znanstvena dognanja pojasnjuje v nadvse razumljivem jeziku in si pri tem pomaga z zgodbami iz resničnega življenja ter nam pokaže, da nas omejujejo zgolj naša prepričanja. To, kar smo verjeli nekoč, bo kmalu podvrženo spremembi!

Več o knjigi  Božanska matrika si lahko preberete tukaj.

O Avtorju

Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru eminentnega ameriškega časnika The New York Times, je pogost gost na mednarodnih konferencah o vlogi duhovnosti v tehnologiji. Tako v svojem knjižnem prvencu Prebujanje v točki nič (Awakening to Zero Point) kot tudi v pionirskem delu Hoja med svetovi (Walking Between the Worlds) in v kontroverznih mojstrovinah Učinek Izaije (The Isaiah Effect) in Božja šifra (The God Code) se Gregg Braden tudi tokrat odpravi onkraj tradicionalnih mej znanosti in duhovnosti, da bi na ta način odprl vrata našim največjim zmožnostim. Spoznajte, zakaj nas največje obdobje miru, sodelovanja in zdravljenja še čaka!

.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE