Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaMandljeva kaša

Mandljeva kaša

MORDA VAS ZANIMA

Poskusite okusno in zdravo mandljevo kašo, ki je zdrava in enostavna za pripravo.

- Oglas -

Mandljeva kašaSestavine:

  • 100 g prosene kaše
  • 2 oz. 3 dcl mandljevega mleka
  • žlico medu ali javorjevega sirupa (lahko izpustite)
  • mandljeve lističe
  • malo sesekljanih lešnikov
  • pest namočenih rozin
  • malo cimeta
  • izdolbljen strok vanilije

Priprava:

  1. Prej namočeno kašo skuhajte v vodi (5 dcl), ki ste ji dodali približno 1 dcl mandljevega mleka. Med kuhanjem vanjo vmešajte izdolbljen strok vanilije.
  2. Ko se tekočina pokuha, dodajte rozine, lešnike, cimet in prelijte z ostalim mandljevim mlekom. Premešajte in odstavite z ognja.
  3. Nato vmešajte tudi žlico medu, še enkrat premešajte in servirajte na krožnik. Potresite z mandljevimi lističi in le še servirajte.

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×