Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Ekologija & okoljeLeta 2040 bodo avtomobili vozili nas

Leta 2040 bodo avtomobili vozili nas

MORDA VAS ZANIMA

Ali verjamete? Tudi mi smo malce skeptični, vendar pa avtonomni avtomobili, ki obljubljajo samostojno vožnjo brez »pilota«, prinašajo tudi številne dobre plati.

Avto prihodnosti
Nas bodo v prihodnosti avtomobili vozili sami?
- Oglas -

Med drugim se jih najbolj veselijo invalidi in slepi in slabovidni ljudje. Koncept se zdi preprost, trg za to je ogromen, tehnologija pa izjemna. Avtomobili naj bi bili tako sposobni senzorne komunikacije in se povezali s centraliziranimi postajami, radarji in drugimi senzorji, da bi se tako izognili nesrečam. Seveda nekateri ljudje radi vozijo, spet drugi komaj čakajo, da bi lahko sedli v svoj avto, izrekli cilj in že bili na poti. Ker bodo avtomobili najverjetneje vozili bliže drug drugemu in bo varnostna razdalja manjša, trenutno razvijajo tudi idejo o boljših varnostnih zavorah. Bi si upali svoje življenje predati v roke avtomatičnemu pilotu ali ste raje sami za volanom?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×