Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.
Zdravje & prehranaČudežna kombinacija proti raku Dr. Jima Kelmuna

Čudežna kombinacija proti raku Dr. Jima Kelmuna

MORDA VAS ZANIMA

Dr. Jim Kelmun, zdravnik alternativne medicine je imel svoj poseben recept za zdravljenje raka, ki ga je predpisal ljudem, obolelim za rakom, ki jim zdravniki niso več mogli pomagati. Zapisano je, da naj bi jih veliko ozdravilo prav s tem Kelmunovim receptom. Ali je mogoče, da tako preprosta sestavina kot je soda bikarbona lahko premaga bolezen kot je rak?

Soda bikarbona proti raku
Soda drastično poveča alkalnost oziroma bazičnost organizma.
- Oglas -

“Zdravniki so mi rekli, da mi je ostalo le še največ 6 mesecev življenja, vendar je po nekaj mesecih s pomočjo zdravljenja z metodo Dr. Kelmuna rak izginil, kar je tudi dokumentirano s posnetki” Pravi eden izmed njegovih ozdravljenih bolnikov, Ian Roadhouse.

Soda bikarbona, javorjev sirup in rak – kako deluje?

Sama ideja mešanice sode bikarbone in javorjevega sirupa je se mogoče zdi marsikomu čudna ali celo smešna, saj se celice raka hranijo s sladkorjem, vendar v tem primeru sladkor deluje na drugačen način. Rakave celice sladkor v krvi s pridom izkoristijo zaužit za svojo rast in razmnoževanje, vendar jih soda bikarbona, ki jo zaužijemo skupaj s sirupom ubije. Javorjev sirup deluje v tem primeru tako, da poveča nivo sladkorja v krvi in pri tem nastane reakcija, kot bi sodo bikarbono vbrizgali direktno v celice.

Za predstavo je dr. Jim Kelmun razložil, da je terapija s sodo bikarbono in javorjevim sirupom deluje kot kemoterapija, ki ubija rakave celice, vendar brez stranskih učinkov in poškodb organizma. Seveda je pomembno, da se terapije izvaja pod nadzorom zdravnika oziroma zdravilca, nikaor pa se je ne smemo lotiti kar sami.

Javorjev sirup in soda bikarbona - mešanica proti raku

Kako poteka terapija proti raku s sodo bikarbono in priprava recepta?

  • Zmešamo 1 merico sode bikarbone s 3 mericami javorjevega sirupa, se pravi mešanica v razmerju 1:3.
  • Mešanico kuhamo in ves čas mešamo na zmernem ognju 10 minut.
  • Vzamemo 3 čajne žličke na dan, 1-2 meseca.
  • V času terapije se izogibamo mesa, sladkorja in bele moke.
- Oglas -

Soda bikarbona brez aluminija je po zapisih alternativnih zdravilcev efektivno zdravilo proti raku. Soda drastično poveča alkalnost oziroma bazičnost organizma, kar dovaja v rakave celice več kisika, kot ga lahko sprejmejo. Dejstvo je, da rakave celice ne morejo preživeti z velikimi količinami kisika v krvi, raziskave pa so pokazale, da soda bikarbona resnično dobro uravnava pH vrednost celic v našem telesu.

V današnjih časih se pojavlja vse več naravnih zdravil proti narazličnejšim boleznim, saj ljudje iščemo odgovore in zdravje v naravi, katere del smo tudi mi sami. Vedeti pa moramo, da ne glede za kakšno zdravljenje se odločimo, mora le-to potekati pod nadzorom zdravnika ali homeopata, če se odločimo za alternativne oblike zdravljenja.

Prejšnji članekŽelja po koščku svojega vrta
Naslednji članekKuskus z bučkami

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×