Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaKako ohraniti zelenjavo svežo dalj časa?

Kako ohraniti zelenjavo svežo dalj časa?

MORDA VAS ZANIMA

Da bi ostali vitalni jejte veliko zelenjave, hkrati pa se držite nasljednih nasvetov, da boste vedno imeli pri roki svežo zelenjavo.

- Oglas -

V trgovini

  • Zelenjavo prijemajte z vrečko. Vrečko enastavno obrnite, primite zelenjavo z njo, nato pa jo ponovno obrnite z zelenjavo v njej. Tako je vse skupaj hitreje, hkrati pa boste lahko na čist in suh način vzeli zelenjavo, ki jo želite.
  • Zelenjava v vrečkah. Kupite tisto zelenjavo, ki že na prvi pogled izgleda bolj sveža.

Ko pridete domov

  • Vzemite si čas, da odstranite vrečke, v katere ste tesno zavili zelenjavo. Tako boste preprečili poškodbe in prehitro staranje.
  • Vredno morate zelenjavo dobro sprati in z nje nato otresti odvečno vodo, ter jo nato obrisati v svežo bombažno krpo. S tem boste podaljšali življensko dobo zelenjave, saj bo dalj časa ostala sveža.
  • Če ste kupili celo glavo solate, le-tej odrežite pecelj in umijte liste ter jih obrišite z suho krpo. Tako boste ohranili bogat okus in svežino solate dalj časa.
  • Da pa bi podaljšali življensko dobo zelenjave na sploh, pa dodajte suho papirnato brisačo v vrečko, saj bo ta absorbirala odvečno vlago.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×