0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroIndijanski horoskop

Indijanski horoskop

MORDA VAS ZANIMA

Ameriški staroselci oziroma Indijanci so znani po svoji povezanosti z naravo, zato smo preverili, kaj pravi njihov horoskop, osnovan na podlagi totemskih živali.

- Oglas -

Vidra (20. 1.–18. 2.)

Vidre marsikdo težko razume, saj razmišljajo po svoje in so zelo neodvisne. Marsikaj počnejo na neobičajen način in vsekakor izpustijo tistega, za katerega bi se najprej odločili drugi. Na srečo so njihove nenavadne metode pogosto zelo uspešne. Četudi imajo nekonvencionalne poglede, so ti zelo domiselni in kreativni. Prav zaradi tega vidre intuitivno najdejo rešitve, na katere drugi niti pomislijo ne. Če potrebujete prijatelja, so vidre odlična izbira – vedno so zelo pozorne, razumevajoče, pogumne, odkrite in znajo ponuditi oporo. Kadar so okoliščine neprijetne, pa so lahko vidre tudi precej grobo posmehljive, nekompromisne, uporniške ter tudi samotarske.

Volk (19. 2.–20. 3.)

Volkove označujejo strast in čustva. To znamenje je najbolj v sozvočju s srcem in filozofijo, zato volkovi razumejo čustvene potrebe drugih in dajejo veliko ljubezni. V nasprotju s tem je njihova izjemna neodvisnost, zaradi katere prav ljubezen pogosto trpi. Ker iščejo popolno samostojnost, hkrati pa znajo ljubiti in sprejemati, se lahko spremenijo v volkove samotarje, ki podarijo neizmerno ljubezen, nato pa se v strahu po ujetosti umaknejo v osamo. Volkovi so sicer zelo strastni, znajo se razdajati, v ljubezni pa so nežni. V težkih okoliščinah in pod stresom so lahko trmasti, kruti, nepraktični in obsedeni s svojimi idejami.

Sokol (21. 3.–19. 4.)

Sokoli so rojeni vodje, saj znajo pri sprejemanju odločitev v napetih situacijah vedno ohraniti trezno glavo. So zelo praktični, osredotočeni na svoj cilj in ne marajo izgubljati časa. Ko se lotijo neke naloge, jih pri njej prav nič ne more zmotiti. Sokoli vedno prepoznajo dobro priložnost. Zaradi sposobnosti vodenja imajo radi ekipne športe. Ker jasno izražajo svoje poglede, se včasih zdijo naduti, a treba jim je priznati, da imajo prav. Veljajo za izjemno neustrašne, kadar stvari ne gredo po njihovih načrtih, pa jim začne primanjkovati potrpežljivosti, lahko so nesramni, se zdijo občutljivi in zagledani sami vase.

- Oglas -

Bober (20. 4.–20. 5.)

Bobri so radi glavni, vendar so tudi fleksibilni in se hitro prilagodijo vsaki situaciji. Pri delu oziroma poslu so učinkoviti ter vse izpeljejo do konca, četudi se zdi, da jemljejo stvari izjemno lahkotno in brezbrižno. Bobri so precej zviti, zato jih ne gre nikoli podcenjevati. Njihove misli so izjemno ostre. Na žalost so bobri tudi precej trmasti, če se drugi ne strinjajo s tem, kar se njim zdi edini pravi način. Čeprav se bobri glede tega običajno ne motijo, jim ne bi škodilo malo več taktnosti. Kadar jim gre dobro, so bobri zvesti, sočutni, velikodušni in radi pomagajo. Kadar ne, znajo biti strahopetni, živčni, trmasti in nekoliko posesivni.

Jelen (21. 5.–20. 6.)

Jeleni so v indijanski mitologiji prikazani kot kreativni in domiselni. So duhoviti, navdihujoči, imajo odličen smisel za humor in znajo vsakogar spraviti v smeh. Vedno so se pripravljeni pogovarjati in so odlični sogovorniki ter govorci. So zelo prijazni in jih v družbi vsakdo opazi. Znani so po tem, da jim je precej mar za okolje, prav tako pa imajo visoka pričakovanja glede osebne urejenosti in videza. Jeleni se lahko preveč ukvarjajo sami s seboj, a ker niso konfliktni, jim to marsikdo oprosti. Ker znajo biti jeleni živahni, se hitro povezujejo v odnose in znotraj njih tudi radi skrbijo za druge. Kadar jim ne gre dobro, znajo biti sitni, zdijo se leni ali pa se zdi, da imajo dvojna merila.

Žolna (21. 6.–21. 7.)

Žolne so vajene skrbeti za druge in znajo vedno prisluhniti. So zelo empatične in razumevajoče, vedno nudijo popolno podporo. Izjemne so pri starševstvu, odlične prijateljice in se izkažejo tudi kot poslovni partnerji. Žolne znajo biti včasih nekoliko stiskaške, po drugi strani pa so zelo zanesljive in organizirane. Ker imajo močan družinski občutek, so zelo predane, skrbne in romantične. A pazite, žolne znajo biti občasno tudi ljubosumne, posesivne, predvsem pa se znajo močno razjeziti.

Losos (22. 7.–21. 8.)

Rojeni v znaku lososa imajo za svojega aduta kreativnost. Lososi so zelo osredotočeni, precej intuitivni in neverjetno energični. So zelo prepričani sami vase in radi motivirajo druge. Njihov entuziazem je neverjeten in hitro nalezljiv. Ljudje jim hitro sledijo, tudi takrat, kadar so obsojeni na neuspeh. Lososi imajo po zaslugi svoje inteligence, intuicije in velikodušnosti veliko prijateljev. V sebi čutijo potrebo po iskanju globljega pomena in doseganju ciljev, zato hitro najdejo partnerje za najrazličnejše izzive. V odnosih so zelo stabilni, mirni in čutni. Kadar naletijo na prepreke, se kažejo kot egocentrični, pristranski in celo vulgarni.

- Oglas -

Medved (22. 8.–21. 9.)

Medvedi so stoični in praktični. Prijatelji vedo, da se lahko zanesejo nanje, kadar sta potrebna trezen razmislek in pridna roka. Prav tako znajo biti velikodušni in naklonjeni drugim. So skromni, včasih celo ponižni, marsikdaj se kažejo tudi kot sramežljivi. Večinoma medvedi izkazujejo skoraj brezpogojno ljubezen in so velikodušni do vseh, ki jih obdajajo, pri tem pa vedno ostajajo potrpežljivi in zmerni. Odlični so v vlogi učiteljev, saj njihova potrpežljivost dobro vpliva na tiste, ki jim predajajo svoje znanje. V nenaklonjenih okoliščinah so lahko medvedi tudi zelo skeptični, nekoliko leni in zadržani.

Krokar (22. 9.–22. 10.)

Tudi za krokarje je znano, da so polni entuziazma. So polni šarma in prodorni na področju podjetništva. Krokarji posedujejo energijo, zaradi katere se ljudje zanašajo nanje in na njihove zamisli. Po eni strani so idealisti, vendar v ozadju vsako stvar dobro premislijo in preračunajo. Kadar so jim okoliščine naklonjene, je s krokarji zelo preprosto shajati, prav tako so romantični in umirjeni ter vljudni pri govoru. V odnosih se zanašajo na svoje občutke in so potrpežljivi. Kadar jim ne gre dobro, pa so lahko sebični, maščevalni, si hitro premislijo in znajo druge hitro razjeziti.

Kača (23. 10.–22. 11.)

Kače so tesno povezane z duhovnim svetom, zato so znak šamanov. Zelo so povezane z nezemeljskim in spiritualnim ter so odlični zdravilci, zato ni nič nenavadnega, če se uspešno ukvarjajo z medicino. Zaradi povezave z nefizičnim svetom jih imajo ljudje pogosto za skrivnostne, včasih se te njihove lastnosti tudi nekoliko bojijo. Kače imajo resnično rade skrivnosti in se zanimajo tudi za temnejše plati življenja, vendar so hkrati zelo skrbne in občutljive. Kadar so okoliščine dobre, znajo biti zelo zabavne in navdihujoče ter rade pomagajo. Kadar so ogrožene, so lahko nestanovitne, zaničljive in celo nasilne.

Sova (23. 11.–21. 12.)

Za staroselce ni nobena žival tako spremenljiva kot sova, zato so sove najbolj prilagodljive različnim okoliščinam. So prilagodljive in sprejemajoče, tople in do vseh prijazne. Rojeni v znamenju sove znajo izkoristiti življenje in obožujejo raziskovanje ter dogodivščine. To je lahko tudi nevarno, saj znajo biti sove tudi lahkomiselne, raztresene in brez občutka za taktnost. Ker so sove prilagodljive, so dobre pri skoraj vseh poklicih, še posebej pa pri umetnosti in poučevanju. Sove v dobro razmerje zelo vneto vlagajo svoj trud, znajo dobro poslušati in so občutljive ter popustljive. Kadar se znajdejo v težkem položaju, pa so sove lahko agresivne in zagrenjene.

Gos (22. 12.–19. 1.)

Gosi so znane po svoji neutrudni vztrajnosti. Kadar je treba nekaj narediti, se prijatelji dobro zavedajo, na koga se obrniti. Ena izmed njihovih glavnih značilnosti je ambicioznost – in gosi običajno tudi uresničijo svoje ambicije. Njihova potreba po uspehu izhaja iz njihove notranjosti same, ne pa iz zunanjih dejavnikov ter spodbud. Gosi se hitro izkažejo tako na profesionalnem področju kot pri fizičnih naporih. Pri teh jih nič ne ustavi, če imajo podporo svojih najbližjih. Gosi so v odnosih prijazne, strastne in čutne. Kadar so v neprijetnih situacijah, lahko gosi podležejo zasvojenostim ali postanejo z neko stvarjo pretirano obsedene.

.

NAJNOVEJŠE