0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroIdealno silvestrovanje za vaše astrološko znamenje

Idealno silvestrovanje za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Ali še ne veste, kako in kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? Ali se pogosto udeležujete silvestrovanj, na katerih ne uživate zares? Pomagajte si z nasveti astrologov, ki poznajo čudežni recept za silvestrovanje, ki bo povsem po vašem okusu …

- Oglas -

Oven

Organizirajte večer družabnih iger – za manjšo ali večjo skupino, odločitev prepuščamo vam. Ker ste zelo tekmovalna oseba, je tovrstno silvestrovanje idealno za vas, še posebej če vključite tudi (simbolične) nagrade.

Bik

Silvestrovanja na prostem niso najboljša izbira za vas. Precej bolje se boste počutili, če boste najdaljšo noč v letu preživeli na toplem (po možnosti v bližini kamina), s skodelico tople čokolade ali kuhanega vina v roki, pokriti s toplo odejo in v družbi najbližjih, medtem ko se na televizijskem zaslonu predvaja dober film. Udobje vam namreč pomeni ogromno.

Dvojčka

Izberite družbo ljudi, s katerimi lahko klepetate ure in ure, ne da bi vam postalo dolgčas. Najdaljša noč v letu vam bo tako ostala v izjemno lepem spominu. Prav izmenjava misli je namreč ena od stvari, ki jih najbolj cenite.

- Oglas -

Rak

Precej bolj kot velika praznovanja, na katerih se morate družiti z neznanci, vam ustreza praznovanje v izbrani družbi oseb, ki vam veliko pomenijo. Za večino rakov so to družinski člani, saj najvišje mesto na lestvici vaših prioritet zaseda prav družina.

Lev

Priporočamo aktivnosti, kot so karaoke. Silvestrovanje, ki vam omogoča, da pokažete svoje talente in poskrbite za to, da bodo vse oči uperjene v vas, je natančno tisto, kar levi potrebujete. Veljate namreč za astrološko znamenje, ki hlepi po nenehni pozornosti.

Devica

»Brezciljno« zabavanje ni po vašem okusu. Tudi najdaljšo noč v letu želite izkoristiti za nabiranje novega znanja in razmislek o svetu. Če je mogoče, si privoščite krajši oddih, ki vključuje vodene oglede turističnih znamenitosti. Dobra izbira za silvestrski večer pa je lahko tudi obisk gledališke predstave.

Tehtnica

Večina tehtnic obožuje glasbo. Silvestrovanje, ki vključuje živo glasbo po vašem okusu, je zato odlična izbira, posebno če se boste dogodka udeležili s partnerjem ali z manjšo skupino dobrih prijateljev.

- Oglas -

Škorpijon

Prezirate vse, kar je vsakdanje, običajno. Tako mora biti tudi vaše silvestrovanje posebno oziroma vsaj malce nenavadno, sicer se boste težko izognili dolgčasu. Zberite podobnomisleče ljudi in s skupnimi močmi organizirajte nepozabno druženje, ki se ga bodo udeleženci zagotovo spominjali vse življenje.

Strelec

Druženje, odkrivanje novih receptov in spoznavanje zanimivih običajev – če ste po horoskopu strelec, je našteto idealna kombinacija za nepozabno silvestrovanje. Predlagamo vam, da organizirate zabavo, na katero mora vsak udeleženec prinesti jed po svojem izboru.

Kozorog

Radi ustvarjate oziroma gradite, kar je pametno upoštevati tudi pri načrtovanju praznovanja najdaljše noči v letu. Organizirate lahko na primer druženje ob sestavljanju sestavljanke ali kompleksnejših struktur iz gradnikov. Tovrstne aktivnosti učinkujejo zelo povezovalno. Na koncu večera boste imeli zagotovo občutek precej večje povezanosti z osebami, s katerimi ste zakorakali v novo leto.

Vodnar

Vodnarji ste večinoma največji humanitarci med vsemi astrološkimi znamenji. Najbolje se počutite takrat, ko lahko pomagate drugim. Raziščite, ali morda v vaši bližini potrebujejo prostovoljce za silvestrski večer. Seveda lahko povabite tudi družino ali prijatelje, da se vam pridružijo pri pomoči tistim, ki so se znašli v stiski.

Ribi

Privoščite si razvajanje, po katerem tako hrepenite. Priporočamo, da rezervirate nekajdnevni oddih v termah. Tovrstno silvestrovanje bo napolnilo vaše baterije. V novo leto boste tako zakorakali polni sveže energije in pripravljeni na nove izzive.

Preberite tudi: To je idealen partner za vaše astrološko znamenje …

.

NAJNOVEJŠE