0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroIdealne poletne aktivnosti za vaše astrološko znamenje

Idealne poletne aktivnosti za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Kako čim bolje izkoristiti najtoplejši in najbolj sončen del leta? Če poleti običajno počnete tisto, kar se vam zdi, da »morate«, čeprav ne uživate zares, vam svetujemo, da se letos prepustite usmeritvi zvezd. Te vam lahko pomagajo pri načrtovanju poletnih aktivnosti, ki bodo povsem po meri vašega astrološkega znamenja …

- Oglas -

Oven

Ovni ste zelo energetični, zato obožujete toplejši del leta. Že spomladi ste običajno v polnem pogonu, saj želite v polnosti izkoristiti lepše dneve, kar pa pomeni, da vas na začetku poletja nemalokrat preseneti izgorelost. Tako je smiselno, da pri načrtovanju poletnih aktivnosti upoštevate načelo »manj je več«. Pazite, da vaš urnik ne bo povsem natrpan in da boste imeli na voljo dovolj časa za sprostitev. Nič ne bo narobe, če občasno zavrnete povabilo na piknik in dan preživite malce bolj umirjeno. Obenem vam svetujemo, da se poleti izogibate pikantni hrani, ki jo imate najverjetneje zelo radi. Osredotočite se predvsem na živila s hladilnim učinkom. To bo koristilo tako vašemu telesu kot vašemu umu.

Bik

Daljša potovanja v oddaljene kraje je bolje prihraniti za druge letne čase. Poleti boste precej bolj uživali, če boste dali prednost krajšim, enodnevnim izletom. Raziščite zanimive možnosti za izlete v okolici svojega doma. Tako boste precej manj pod stresom. Pred izleti si ne pozabite pripraviti zdravih prigrizkov. Biki ste namreč znani po tem, da se težko uprete hitri, zelo mastni in/ali zelo sladki hrani, ki pa je izjemno obremenjujoča za vaš nadpovprečno občutljiv prebavni sistem, kar vam lahko uniči izlet.

Dvojčka

Poleti imate ogromno energije. Prvi del poletja je zato smiselno posvetiti intenzivnemu ukvarjanju z aktivnostmi, ki vam lahko pomagajo pri kariernem napredovanju oziroma doseganju večjih finančnih ciljev. Drugi del poletja pa naj bo nato namenjen uživanju. Za vas so posebno primerne skupinske aktivnosti, ki vključujejo večje število ljudi.

- Oglas -

Rak

Za to, da kar najbolje izkoristite poletje, vam ni treba zapraviti ogromno denarja. To je sicer napaka, ki jo naredite pogosto – in ki jo jeseni vsakič znova obžalujete. Tako vam priporočamo, da se letos osredotočite predvsem na aktivnosti, ki so brezplačne oziroma ki ne zahtevajo veliko denarja.

Lev

Znani ste kot zvezda zabav, zato vaši bližnji težko razumejo, da na začetku poletja pogosto potrebujete malce odmika. Energija, s katero vas napolnjuje sonce, vas namreč spodbudi k refleksiji in k raziskovanju vaše spiritualne plati. Vzemite si čas za tovrstno regeneracijo, na primer v obliki vikend oddiha, ki vključuje jogo, meditacijo ipd. Zabave bodo počakale na avgust, ko ste običajno precej bolj ekstrovertirani.

Devica

Precej bolj kot morje vam ustrezajo gore. Nabito polne plaže vas namreč pretirano vznemirijo. Po drugi strani pa se lahko v gorah zares sprostite in si napolnite baterije. Mogočnost gora vas opomni na to, da vaše skrbi niso tako pomembne, kot se vam zdijo sicer.

Tehtnica

Poleti želite čim več časa preživeti v družbi, saj ste večino leta precej bolj zaposleni. Malce bolj aktivno družabno življenje je lahko sicer po eni strani koristno za vas, vendar pazite, da pri tem ne boste pretiravali. Če si ne boste vzeli dovolj časa zase, boste začeli druženja hitro dojemati kot obveznost, posledično pa ne boste zares uživali.

Škorpijon

Idealno poletje za škorpijone je napolnjeno z aktivnosti, ki vam pomagajo razširiti obzorje. Obiščite čim več mest z bogato kulturno dediščino ter raziščite lokalne muzeje in galerije, za katere doslej še niste našli časa.

- Oglas -

Strelec

Osredotočite se na aktivnosti, ki bodo obudile iskrico strasti med vami in vašim partnerjem. Če ste samski, pa poiščite priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Poleti ste namreč precej bolj čustveni, senzualni in romantični kot običajno.

Kozorog

Brezciljno poležavanje na plaži ni za vas. Kozorogi precej bolj uživate v aktivnejšem poletju, ki vključuje veliko gibanja. Izkoristite lepe dneve za plavanje, tek, izlete v gore, kolesarjenje, odbojko na mivki in druge aktivnosti.

Vodnar

Verjetno ni posebno presenetljivo, da vodnarji najbolj uživate v aktivnostih v vodi. Zgolj teden ali dva morja tako nista dovolj za vas. Priporočamo vam, da si letos kupite sezonsko karto za bližnji bazen in tam preživite čim več časa.

Ribi

Ne pustite se prepričati, da so za uživanje v poletju nujne divje zabave oziroma druženja, ki trajajo pozno v noč. Dobro namreč veste, da vam precej bolj ustrezajo aktivnosti, kot so sprehodi po gozdu ali jutranji sprehodi ob obali, medtem ko večina ljudi še spi.

Preberite tudi: Preverite, kaj lahko dan rojstva razkrije o vaši osebnosti

.

NAJNOVEJŠE