Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.
Ekologija & okoljeIBM zahteva od dobaviteljev, da postanejo bolj ekološki

IBM zahteva od dobaviteljev, da postanejo bolj ekološki

MORDA VAS ZANIMA

IBM je naredil odločilen korak glede čiščenja njegovih globalnih operacij.

- Oglas -

Podjetje tako zahteva od vseh dobaviteljev v devetdesetih državah po svetu, da namestijo nadzorni sistem, da bi z njim sledili okoljskim podatkom, kot so na primer uporaba energije, toplogredne emisije ter nivo odpadkov in reciklaže. Zato si morajo sedaj vsi dobavitelji zadati okoljevarstvene cilje ter poročati njihov razvoj.

Za tako velika podjetja, kot je IBM je to izredno velik korak, saj bodo lahko tako prišli do pomembnih podatkov o onesnaževanju, na podlagi katerih bodo lahko ugotovili, kako optimizirati potek dela, da bi bilo podjetje za okolje veliko bolj prijazno.

Cilj podjetja bi naj bil sistematizirati okoljsko upravljanje, da bodo lahko vsi partnerji, ki delajo na istem tipu informacij, lažje dosegli okoljevarstvene cilje.

S strani IBMa je bilo tudi zahtevano, da se ta sisten namesti do leta 2011, drugače bodo prekinili pogodbe z dobavitelji, ki tega ne bodo upoštevali.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×