0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za marec 2024 (2. del)

Horoskop za marec 2024 (2. del)

MORDA VAS ZANIMA

Marca se zima prevesi v pomlad, zato gre za mesec, ki je kot nalašč za nove začetke. Če se pogosto znajdete na razpotjih in ne veste, katero pot ubrati, so vam lahko v pomoč zvezde. Horoskop za marec 2024 prinaša koristne namige, ki vam bodo pomagali tako pri vsakodnevnih izzivih kot pri pomembnih odločitvah.

- Oglas -

Tehtnica

Marec bo zaznamovan z zelo izrazitim nihanjem energije. Izkoristite dneve, ko boste polni zagona, in poskušajte postoriti čim več. Ko vam bo primanjkovalo motivacije, si boste lahko tako brez slabe vesti vzeli odmor. Mesec bo obenem prinesel spoznanje, da vaši strahovi že dolgo ovirajo vaš potencial. Naredite prvi korak proti premagovanju teh strahov. Pot se bo zdela naporna, vendar je trenutno pomembno predvsem to, da začnete.

Škorpijon

Naložili ste si preveč dela, zato vam grozi izgorelost. Premagajte ponos in priznajte, da ne zmorete vsega. Hitro se bodo našli ljudje, ki bodo pripravljeni prevzeti del bremena, vendar morate najprej eksplicitno povedati, da potrebujete pomoč. Ko boste imeli na voljo malce več prostega časa, ga porabite premišljeno. Kratkotrajni užitek, ki ga prinese posedanje pred televizorjem ali brskanje po telefonu, lahko dolgoročno poglobi izčrpanost. Tako je pomembno, da izberete dejavnosti, ki vam bodo resnično koristile (gibanje v naravi, meditacija, obisk savne, masaža, branje poučne knjige itn.).

Strelec

Samski strelci boste imeli občutek, da trenutno potrebujete predvsem zabavo brez obveznosti, vendar boste hitro ugotovili, da vam to ne ustreza zares. Čeprav ste zelo avanturistična oseba, si ob sebi tudi vi želite nekoga, s komer se boste povezali na globlji, intimnejši ravni. Če ste v partnerskem odnosu, pa je dobro, da s partnerjem preživita več časa v dvoje. Izberita aktivnosti, v katerih bosta uživala oba. To vaju bo zbližalo in poskrbelo za to, da se bodo iskrice spet začele kresati kot na začetku.

- Oglas -

Kozorog

Izogibajte se prepirom s sorodniki. Navidezno nepomemben nesporazum se lahko hitro sprevrže v pravo dramo, ki bi vas povsem izžela. Ohranite mirno kri in se pravočasno umaknite, saj trenutno ni pravi čas za načenjanje resnejših pogovorov. Če se zaradi napetosti težko umirite, vam svetujemo, da si pomagate s treningom čuječnosti. Tako bodo vaše misli precej manj vihrave. Lažje se boste osredotočili na tukaj in zdaj, namesto da bi nenehno obujali spomine na travmatične dogodke iz preteklosti ali razmišljali o neznankah, povezanih s prihodnostjo.

Vodnar

Ena od glavnih nevarnosti, ki bodo na vas prežale v marcu, je povezana s financami. Pri oceni svojih finančnih zmožnosti lahko hitro postanete pretirano optimistični. Posledično so možni impulzivni nakupi ali tvegane poslovne odločitve. Preden iz denarnice izvlečete kartico ali sprejmete pomembnejšo finančno odločitev, si vzemite vsaj dan ali dva za razmislek. Še bolje pa bo, da se pogovorite z ljudmi, ki jim zaupate. Pri tem je pomembno, da se ne ujamete v past defenzivnosti. Če vas vaši bližnji opozorijo na določene vzorce, ki jih opažajo pri vas, razmislite, ali imajo morda vendarle prav. Najverjetneje vas namreč želijo obvarovati pred napakami, s katerimi bi si lahko nakopali ogromno težav.

Ribi

Zadnje tedne se pogosto primerjate z drugimi, zaradi česar trpi vaše duševno zdravje. Občutek imate namreč, da so vsi drugi uspešnejši, pametnejši, lepši itn. Pomembno je, da se začnete opominjati, da vaše zadovoljstvo in vaša vrednost nista odvisna od tega, kako gre drugim, sicer vas lahko občutek manjvrednosti povsem paralizira. Bodite prizanesljivi do sebe in razmislite, kako lahko izvlečete največ iz danih okoliščin. Če boste energijo, ki jo trenutno zapravljate za primerjanje z drugimi, usmerili v konkretne spremembe, povezane s področji, s katerimi niste najbolj zadovoljni, se boste počutili precej bolje.

Na 1. del horoskopa za marec 2024 >>

.

NAJNOVEJŠE