0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroHoroskop za marec 2024

Horoskop za marec 2024

MORDA VAS ZANIMA

Marca se zima prevesi v pomlad, zato gre za mesec, ki je kot nalašč za nove začetke. Če se pogosto znajdete na razpotjih in ne veste, katero pot ubrati, so vam lahko v pomoč zvezde. Horoskop za marec 2024 prinaša koristne namige, ki vam bodo pomagali tako pri vsakodnevnih izzivih kot pri pomembnih odločitvah.

- Oglas -

Oven

Meja med samozavestjo in arogantnostjo je lahko zelo tanka. To velja posebno za ovne, ki imajo pogosto občutek, da se morajo nenehno dokazovati pred drugimi. Pomembno je, da poiščete zlato sredino, saj lahko sicer odbijete prav tiste ljudi, ki jih poskušate očarati. Marec vas bo obenem prisilil, da končno obračunate s preteklostjo in jo pustite za sabo. Ugotovili boste, da se že dolgo oklepate nečesa, kar je nepreklicno minilo. Dopustite si biti žalostni, saj vas bo ta izkušnja prečistila in vam pomagala, da pred sabo zagledate nove, lepše priložnosti. Pri tem pazite, da se žalost ne sprevrže v izbruhe jeze.

Bik

Izurili ste se v prikrivanju svojih resničnih čustev. Tudi vaši najbližji prijatelji verjamejo, da ste zelo stoična oseba, ki nima posebnih težav, vendar sami dobro veste, da je resnica drugačna. Spregovorite o tem, kar vam leži na duši. Odleglo vam bo, ko boste slišali, da vaši bližnji še predobro razumejo tovrstne občutke. Breme, ki ga nosite, bo postalo tako vsaj malce lažje. S tem se bo odprl prostor za zanimive ideje, pri čemer pa morate paziti, da ne boste prehitro obupali. Pot do cilja se bo zdela zelo dolga, zato je pomembno, da se osredotočite na vsak korak posebej.

Dvojčka

Marec je idealen za navezovanje novih stikov, ki vam lahko pomagajo na vaši karierni poti. Občutek imate, da ste se znašli v slepi ulici, vendar lahko že nekaj poznanstev s pravimi osebami spremeni vaš pogled na možnosti, ki jih imate. Ugotovili boste, da drugi vaše sposobnosti in dosežke cenijo precej bolj, kot jih cenite sami. Obenem je smiselno, da razmislite o tem, kako preživljate svoj prosti čas. Pomembno je, da si vzamete čas zase, vendar vas dejavnosti, ki jih izbirate v zadnjem času, ne izpopolnjujejo zares. Poiščite hobije, ki bodo bolj skladni z vašimi z zanimanji.

- Oglas -

Rak

Pogosto ne poveste, kaj si v resnici mislite, saj vas je strah, da bi vas drugi zaradi vaših stališč obsojali. Pri tem pozabljate, da ne moremo nikoli ugajati vsem – in da s prikrivanjem svojega mnenja škodite predvsem sebi. Na dolgi rok si lahko s tem nakopljete celo težave z zdravjem, npr. z želodcem. Ko vas naslednjič povprašajo po mnenju, bodite odkriti. Zagotovo se boste počutili precej bolje. Seveda pa to ne pomeni, da se morate zapletati v neskončne debate, če veste, da te ne bi bile produktivne.

Lev

Vabili vas bodo na različne dogodke in druženja, zato boste težko našli čas za počitek. Svetujemo vam, da razmislite, kateri ljudje in dogodki si resnično zaslužijo vaš čas. Čeprav ste zelo energični, ste tudi vi samo človek. Če se ne boste naučili reči ne, si lahko nakopljete zamero ljudi, ki jih imate najraje, saj bodo imeli vaši najbližji občutek, da jih zaradi prenatrpanega urnika zanemarjate. Prej ko ugotovite, kaj so vaše prioritete, zadovoljnejši boste v življenju.

Devica

Ljubezenske zvezde vam bodo naklonjene – a le če ne boste pretirano okolišili. Če ste v zvezi, partnerju eksplicitno povejte, česa si želite, če ste samski, pa svoji simpatiji nakažite, da ste zainteresirani. Saj veste: kdor jezika špara, kruha strada. Pogosto imate občutek, da morate narediti vse za to, da olajšate življenje svojim bližnjim, toda marec bo prinesel pomembno spoznanje: ljudje, ki resnično štejejo, vaše vrednosti ne ocenjujejo na podlagi vaše koristnosti.

Naprej na 2. del horoskopa za marec 2024 >>

.

NAJNOVEJŠE