Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.
RubrikeZanimivostiGospodinje in prosti čas

Gospodinje in prosti čas

MORDA VAS ZANIMA

Gospodinja je glede prostega časa še v posebno težavnem položaju. Zaposlena je 24 ur na dan, hkrati pa omejena s časovnimi roki, saj kosila ali večerje ne more prestaviti na naslednji dan.

Mati je vedno ‘v službi’. Ne zapusti delovnega mesta ob treh, da bi se vrnila domov, kjer jo čaka kosilo. Dejstvo je, da mati s kuhanjem, pospravljanjem, likanjem, nakupovanjem, vodenjem družinskega proračuna, manjšimi popravili vodi v bistvu majhno podjetje, v katerem je odgovorna za vse.

- Oglas -

Zaradi tega se mora še posebej potruditi, če hoče najti zase vsaj malo prostega časa. Rešitev je v pravilnem načrtovanju. Če imate navado reči: “Enkrat ta teden si bom vzela nekaj prostega časa,” dobro veste, da vedno pride kaj vmes. Če pa se odločite za določen dan in uro, ta prosti čas že vnaprej načrtujete, in družina bo vašo odločitev sprejela.

Primer:
četrtek je dan, ko imate frizerja. Tudi če ne obiščete frizerja vsak četrtek, naj bo ta dan vaš. Izkoristite ga lahko za obisk prijateljic, brskanje po trgovinah, rekreacijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×