0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiGospodinje in prosti čas

Gospodinje in prosti čas

MORDA VAS ZANIMA

Gospodinja je glede prostega časa še v posebno težavnem položaju. Zaposlena je 24 ur na dan, hkrati pa omejena s časovnimi roki, saj kosila ali večerje ne more prestaviti na naslednji dan.

Mati je vedno ‘v službi’. Ne zapusti delovnega mesta ob treh, da bi se vrnila domov, kjer jo čaka kosilo. Dejstvo je, da mati s kuhanjem, pospravljanjem, likanjem, nakupovanjem, vodenjem družinskega proračuna, manjšimi popravili vodi v bistvu majhno podjetje, v katerem je odgovorna za vse.

- Oglas -

Zaradi tega se mora še posebej potruditi, če hoče najti zase vsaj malo prostega časa. Rešitev je v pravilnem načrtovanju. Če imate navado reči: “Enkrat ta teden si bom vzela nekaj prostega časa,” dobro veste, da vedno pride kaj vmes. Če pa se odločite za določen dan in uro, ta prosti čas že vnaprej načrtujete, in družina bo vašo odločitev sprejela.

Primer:
četrtek je dan, ko imate frizerja. Tudi če ne obiščete frizerja vsak četrtek, naj bo ta dan vaš. Izkoristite ga lahko za obisk prijateljic, brskanje po trgovinah, rekreacijo.

.

NAJNOVEJŠE