0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaGel proti gubam, strijam in opeklinam

Gel proti gubam, strijam in opeklinam

MORDA VAS ZANIMA

Vsi vemo za številne zdravstvene koristi, ki nam jih nudita kokosovo olje in aloe vera, le malokdo pa ve, da je kombinacija teh dveh sestavin še toliko bolj učinkovita za našo kožo.

- Oglas -

Kako si pripravimo gel proti strijam, gubam in opeklinam?

Omenjena mešanica odstranjuje strije, gube in opekline, ti dve sestavini sta nemalokrat eni izmed glavnih sestavin raznih kozmetičnih pripravkov za tovrstne težave, njuna kombinacija pa zagotavlja dvojni učinek.

Ne samo, da je kombinacija teh dveh sestavin popolnoma naravna, prihranila vam bo tudi veliko denarja, saj ne boste več potrebovali kupovati dragih krem in pripravkov.

Kokosovo olje

Kokosovo olje se uporablja za suho kožo, saj jo vlaži in ji zagotavlja naraven lesk. Ima močne protibakterijske in protiglivične lastnosti.

- Oglas -

Aloe vera

Tudi aloe vera vlaži kožo in sodeluje predvsem pri preprečevanju gub, madežev in strij. Blaži lažje opekline, nastale zaradi vrele vode in ognja.

Kako si pripravimo gel?

  • 100 g kokosovega olja,
  • 100 g gela aloe vere,
  • po želji nekaj kapljic eteričnega olja.

V skledi zmešamo kokosovo olje in gel aloe vere in dobro mešamo 5 minut, dokler ne dobimo homogene mase. Na koncu dodamo eterično olje. Gel shranimo v stekleni pokriti posodi in ga hranimo na sobni temperaturi.

Uporaba:

- Oglas -

Gel namažemo na prizadet del kože takoj po prhanju, ko so pore odprte in koža bolje absorbira.

NAJNOVEJŠE