[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ReceptiJuheFižolova juha (enolončnica) po receptu naših babic

Fižolova juha (enolončnica) po receptu naših babic

MORDA VAS ZANIMA

Fižolova juha, tista, ki jo pripravijo babice, je po navadi najbolj okusna. Sicer pa je to jed, ki ni zahtevna za pripravo in ne vsebuje veliko sestavin.

- Oglas -

SESTAVINE (4 porcije)

  • 500 g fižola
  • 2 čebuli
  • 3 stroki česna
  • 3 korenćki
  • 2 stebli zelene
  • 1 žlica paradižnikove mezge
  • 2 žliciolivnega olja
  • črni poper
  • sol

PRIPRAVA

  1. Fižol čez noč namočite v vodi. Odcedite ga in ga vsujte v svežo vodo ter jo zavrite.
  2. Dodajte nasekljano čebulo, korenje, česen, zeleno ter olivno olje. Po okusu začinite s soljo in poprom ter kuhajte, dokler se vse sestavine ne zmehčajo.
  3. Nato dodajte še paradižnikovo mezgo in puste, da ob mešanju še nekaj časa vre.
- oglas -

NAJNOVEJŠI RECEPTI

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×