Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Feng ShuiFeng shui: kako naj bo urejena pisarna?

Feng shui: kako naj bo urejena pisarna?

MORDA VAS ZANIMA

Od energije človeka je odvisno, ali spadate k ljudem vzhodne ali zahodne skupine in ali so za vas ugodne vzhodne ali zahodne smeri. Mogoče za preureditev svojega delovnega prostora nimate veliko možnosti. Lahko pa se pri delu obrnete v eno od svojih ugodnih smeri.

- Oglas -

Če ste ambiciozni in želite napredovati, vam torej predlagam, da se na vsak način obrnete v svoji smeri kariere ali bogastva. Če to nikakor ni možno, se poskušajte obrniti v eni od ostalih ugodnih smeri, na primer v smeri zdravja ali ljubezni. Tako se boste izognili možnosti, da bi bili obrnjeni v katero od neugodnih smeri, kar bi vam lahko prineslo nesrečo. Če ste na primer obrnjeni v smer popolnega propada, vas lahko doleti zelo huda nesreča.

Pisalno mizo postavite diagonalno nasproti vhodnih vrat v pisarno

Tako boste videli vsakogar, ki bo prišel v pisarno, kar pomeni, da boste imeli položaj pod nadzorom. Če bi to pomenilo, da boste obrnjeni v eno od svojih neugodnih smeri, poiščite kompromisno rešitev.

Pozicija šefa

Poskušajte postaviti svojo mizo tako, da boste imeli šefa za hrbtom, tudi če je šef v sosednji pisarni. Na ta način boste imeli njegovo podporo. Če bo šef sedel nasproti vas, pa čeprav v sosednjem prostoru, bi lahko prišlo do problemov med vama. Tudi če sedite nasproti sodelavca, lahko pride v medsebojnih odnosih do resnih nesporazumov.

Pozicija pri predstavitvah

Če imate predstavitev, pazite na to, da boste imeli za seboj trdno steno. Vhodnih vrat nikakor ne bi smeli imeti za svojim hrbtom. Nihče naj ne sedi ali stoji za vami. Pri tem se – če je le mogoče – obrnite v svojo ugodno smer, da se boste laže skoncentrirali.

- Oglas -

Z zgoraj navedenimi problemi in težavami se soočajo mnogi. Marsikdo ob tem nemara poreče: »Kaj mi vse to pomaga; jaz ne morem nič spremeniti«. A ni čisto tako. Feng shui pomeni tudi prevzemanje odgovornosti. Mi sami izbiramo, kje bomo delali in živeli. V nekem smislu nas feng shui zbudi in nas postavi pred izbiro. Če pridemo do spoznanja, da prostor, kjer delamo, negativno vpliva na naše čustveno in duhovno obzorje, lahko feng shui svojega delovnega okolja izboljšamo ali pa konec koncev tudi zamenjamo delovno mesto ali celo službo.
Nekateri ljudje se negativnim energijam bolje upirajo kot drugi. Vsakdo ima pravico do svoje izbire. Seveda lahko vztrajate v situaciji, kakršna je. Vendar si morate biti na jasnem, da ste si v tem primeru to pot izbrali sami.

V svojem življenju moramo iskati harmonijo, tisto, kar nas spodbuja in zadovoljuje. Če smo izbrali nasprotno, bomo sčasoma občutili posledice negativnih energij. Feng shui je iskanje skladnosti in ravnotežja, iskanje prave energije.

Regina S. Rant

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×