0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Feng ShuiFeng shui: kako naj bo urejena pisarna?

Feng shui: kako naj bo urejena pisarna?

MORDA VAS ZANIMA

Od energije človeka je odvisno, ali spadate k ljudem vzhodne ali zahodne skupine in ali so za vas ugodne vzhodne ali zahodne smeri. Mogoče za preureditev svojega delovnega prostora nimate veliko možnosti. Lahko pa se pri delu obrnete v eno od svojih ugodnih smeri.

- Oglas -

Če ste ambiciozni in želite napredovati, vam torej predlagam, da se na vsak način obrnete v svoji smeri kariere ali bogastva. Če to nikakor ni možno, se poskušajte obrniti v eni od ostalih ugodnih smeri, na primer v smeri zdravja ali ljubezni. Tako se boste izognili možnosti, da bi bili obrnjeni v katero od neugodnih smeri, kar bi vam lahko prineslo nesrečo. Če ste na primer obrnjeni v smer popolnega propada, vas lahko doleti zelo huda nesreča.

Pisalno mizo postavite diagonalno nasproti vhodnih vrat v pisarno

Tako boste videli vsakogar, ki bo prišel v pisarno, kar pomeni, da boste imeli položaj pod nadzorom. Če bi to pomenilo, da boste obrnjeni v eno od svojih neugodnih smeri, poiščite kompromisno rešitev.

Pozicija šefa

Poskušajte postaviti svojo mizo tako, da boste imeli šefa za hrbtom, tudi če je šef v sosednji pisarni. Na ta način boste imeli njegovo podporo. Če bo šef sedel nasproti vas, pa čeprav v sosednjem prostoru, bi lahko prišlo do problemov med vama. Tudi če sedite nasproti sodelavca, lahko pride v medsebojnih odnosih do resnih nesporazumov.

- Oglas -

Pozicija pri predstavitvah

Če imate predstavitev, pazite na to, da boste imeli za seboj trdno steno. Vhodnih vrat nikakor ne bi smeli imeti za svojim hrbtom. Nihče naj ne sedi ali stoji za vami. Pri tem se – če je le mogoče – obrnite v svojo ugodno smer, da se boste laže skoncentrirali.

Z zgoraj navedenimi problemi in težavami se soočajo mnogi. Marsikdo ob tem nemara poreče: »Kaj mi vse to pomaga; jaz ne morem nič spremeniti«. A ni čisto tako. Feng shui pomeni tudi prevzemanje odgovornosti. Mi sami izbiramo, kje bomo delali in živeli. V nekem smislu nas feng shui zbudi in nas postavi pred izbiro. Če pridemo do spoznanja, da prostor, kjer delamo, negativno vpliva na naše čustveno in duhovno obzorje, lahko feng shui svojega delovnega okolja izboljšamo ali pa konec koncev tudi zamenjamo delovno mesto ali celo službo.
Nekateri ljudje se negativnim energijam bolje upirajo kot drugi. Vsakdo ima pravico do svoje izbire. Seveda lahko vztrajate v situaciji, kakršna je. Vendar si morate biti na jasnem, da ste si v tem primeru to pot izbrali sami.

V svojem življenju moramo iskati harmonijo, tisto, kar nas spodbuja in zadovoljuje. Če smo izbrali nasprotno, bomo sčasoma občutili posledice negativnih energij. Feng shui je iskanje skladnosti in ravnotežja, iskanje prave energije.

Regina S. Rant

.

NAJNOVEJŠE