Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Ekologija & okoljeFacebookov ogljični odtis

Facebookov ogljični odtis

MORDA VAS ZANIMA

Prvikrat se je zgodilo, da je velikansko družbeno omrežje Facebook delilo podatke o svojem ogljičnem odtisu v svetu.

- Oglas -

facebook

Do danes naj bi imel Facebook že več kot 900 milijonov uporabnikov, in čeprav to število ves čas narašča in veča tudi gromozansko podjetje, s katerim se seveda veča tudi ogljični odtis, je Facebook po velikosti le-tega še vedno veliko za velikanom »brskalnikom« ‒ Googlom. Za vsakim uporabnikom, ki je mesečno aktiven, se namreč vleče ogljični odtis 269 gramov, kar naj bi bilo enako skodelici kave. 23 odstotkov energije, ki je uporabijo, je čiste in ponovno uporabljive, 17 odstotkov pa je naravnih plinov. Največ energije za svoje delovanje porabijo od premoga. Gary Cook, ki je eden glavnih elektronskih raziskovalcev na Greenpeacu, je dejal, da se podjetje res trudi biti ekološko in uporabljati kar čim več čiste in ponovno uporabljive energije.

Prejšnji članekOkroglo sonce
Naslednji članekS črnim bezgom nad prehlad

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×