Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeElektrični Ford Focus bo mogoče kupiti ob prednaročilu

Električni Ford Focus bo mogoče kupiti ob prednaročilu

MORDA VAS ZANIMA

Pri Fordu po uspešni dostavi novega avtomobila poslovnim partnerjem konec prejšnjega leta, načrtujejo lansiranje novega električnega Focusa za končne kupce za ameriški trg naslednji mesec.
Ford Focus electricPo nekaterih podatkih, naj bi imel Ford že sedaj kar precej prednaročil omenjenega električnega avtomobila, do njega pa bo na začetku mogoče priti le preko predhodnega naročila, čakalna doba pa naj bi se gibala nekje od štiri do šest tednov. Cena za osnovni model Ford Focus Electric na ameriškem trgu znaša nekje od 39.000 dolarjev naprej.
Ford Focus ElectricV notranjosti najdemo 8-palčni zaslon na dotik, dva 4,2-palčna LCD zaslona, serijsko so na vozilu nameščeni tudi HID žarometi in 17-palčna aluminijasta platišča. Sedeži električnega Focusa so iz 100 % recikliranega materiala. V avtomobilu najdemo še vzvratno kamero, parkirnime senzorje, navigacijski sistem, sistem za prostoročno telefoniranje, elektronski nadzor proti zdrsu …

- Oglas -

Poleg tega je Ford skupaj z Microsoftom razvil mobilno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča dostop do podatkov avtomobilove baterije, lokacij polnilnih postaj in podatkov o vožnji.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×