0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeElektrični Ford Focus bo mogoče kupiti ob prednaročilu

Električni Ford Focus bo mogoče kupiti ob prednaročilu

MORDA VAS ZANIMA

Pri Fordu po uspešni dostavi novega avtomobila poslovnim partnerjem konec prejšnjega leta, načrtujejo lansiranje novega električnega Focusa za končne kupce za ameriški trg naslednji mesec.
Ford Focus electricPo nekaterih podatkih, naj bi imel Ford že sedaj kar precej prednaročil omenjenega električnega avtomobila, do njega pa bo na začetku mogoče priti le preko predhodnega naročila, čakalna doba pa naj bi se gibala nekje od štiri do šest tednov. Cena za osnovni model Ford Focus Electric na ameriškem trgu znaša nekje od 39.000 dolarjev naprej.
Ford Focus ElectricV notranjosti najdemo 8-palčni zaslon na dotik, dva 4,2-palčna LCD zaslona, serijsko so na vozilu nameščeni tudi HID žarometi in 17-palčna aluminijasta platišča. Sedeži električnega Focusa so iz 100 % recikliranega materiala. V avtomobilu najdemo še vzvratno kamero, parkirnime senzorje, navigacijski sistem, sistem za prostoročno telefoniranje, elektronski nadzor proti zdrsu …

- Oglas -

Poleg tega je Ford skupaj z Microsoftom razvil mobilno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča dostop do podatkov avtomobilove baterije, lokacij polnilnih postaj in podatkov o vožnji.

.

NAJNOVEJŠE