Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.
RubrikeZanimivostiDobro srce Mickeyja Rourka

Dobro srce Mickeyja Rourka

MORDA VAS ZANIMA

Mickey RourkeVideti je močan, zatežen in včasih celo nevaren, a Mickey Rourke, ki se je javno strl ob smrti svojega kužka, je zdaj našel novega prijatelja. Med snemanjem filma v Romuniji se je namreč 59-letni igralec naravnost zaljubil v potepuško psičko, ki se je potikala po lokaciji snemanja, in se odločil, da jo vzame k sebi.

- Oglas -

»Ti kosmatinci so mi stali ob strani, ko mi nihče drug ni,« je v ganljivem govoru leta 2009 jecljal, ko je na odru v roki stiskal zlati globus. Zdaj je Foxy, kot je ljubko psičko poimenoval Mickey, na najboljši poti, da postane ena najbolje oskrbovanih psov v Hollywoodu. Medtem ko je nekdaj imel sedem psov, jih je imel do nedavnega le še štiri. Skupaj s Foxy jih je zdaj pet. Mickey si očitno spet veča družino.

Foto: Dreamstime

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×