Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Zdravje & prehranaDekadentna veganska čokoladno-mandljeva simfonija

Dekadentna veganska čokoladno-mandljeva simfonija

MORDA VAS ZANIMA

Ta sladica ni le neverjetno okusna, ampak je hkrati tudi dobra za vaše zdravje. Kaj boljšega bi si lahko sploh še želeli. Njena priprava je zelo preprosta, saj vam bo vzela le pičlih pet minut.

- Oglas -

Čokoladna sladica

Sestavine

  • 1 skodelica kokosovega olja
  • 1 skodelica mandljevega masla
  • 2 skodelici presnega kakava v prahu
  • 1 skodelica izkoščičenih datljev
  • 1 do 2 ščepca soli

 Priprava

  • Datlje v vroči vodi namakajte približno 20 minut, da se zmehčajo.
  • Kokosovo olje zmehčajte na šibkem ognju.
  • Vse sestavine, razen mandljevega masla, stresite v blender in pustite mešati toliko časa, dokler se vse sestavine med sabo dobro ne premešajo.
  • Dodajte še mandljevo maslo.
  • Maso enakomerno razporedite v pravokotno posodo ter za dobro uro postavite v hladilnik.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×