0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeDaničina zgodba: Kako je ustavila popuščanje srca?

Daničina zgodba: Kako je ustavila popuščanje srca?

MORDA VAS ZANIMA

Upokojenki Danici Mavrič iz Ljubljane je zdravje vrsto let dobro služilo, dokler ni  pred nekaj leti opazila zatekanja nog. Zdravstveno stanje se je pospešeno slabšalo, in ko je šla na pregled k svojemu zdravniku, jo je ta takoj poslal z rešilcem na ljubljansko polikliniko. Preiskave so pokazale popuščanje srca. A  Danica se ni vdala, z vibracijskim samozdravljenjem, uživanjem prehranskih dopolnil, zdravljenjem s tehnikami s številčnimi nizi po sistemu Grigorija Grabovoja, zdravo prehrano, bioenergijskimi pripomočki, samomasažo in z neutrudnim delom na sebi je privedla srce spet v normalno stanje, kar so potrdili tudi zdravniški izvidi.  

- Oglas -

Danica meni, da je kljub zdravemu življenjskemu slogu, med drugim je tudi že več kot trideset let vegetarijanka, njeno srce začelo pešati zaradi čustvene obremenitve. Deset let je namreč spremljala počasno ugašanje svoje mame v domu za ostarele v Štepanjskem naselju, ki je imela Parkinsonovo in Alzheimerjevo bolezen. Dočakala je skoraj 97 let, a ko je pred dvema letoma prišlo zadnje slovo od nje, je bilo Danici zelo težko.

Leta 2015 je opazila, da ji zatekajo noge. Začelo se ji je dogajati, da je nenadoma s kolesa ali sredi ulice, ko je hodila, kar padla. Soseda, ki je videla, kako zatekle noge ima, ji je rekla, da bo povedala o njenem stanju starejšemu sinu, ki o tem ni ničesar vedel. Ker je že težko hodila, jo je prijateljica odpeljala do zdravstvenega doma. Tam ji je zdravnik naredil EKG. Takoj jo je poslal z rešilcem na polikliniko, od tam pa v klinični center, kjer so jo zadržali tri tedne. Opravila je vse možne preiskave. Zdravniška diagnoza je bila popuščanje srca, levi prekat je deloval samo še 27-odstotno. Zdravnik je domneval, da je pri padcu s kolesa doživela srčno kap. V bolnišnici je izločila kar 10 litrov vode. Na telo so ji namreč dali obliže, ki so odvajali vodo iz telesa. S hrano vred je lahko popila samo liter in pol tekočine na dan. Ko je bila že doma, se je sestal konzilij in se odločil, da je ne bodo operirali.

Predpisali so ji več različnih zdravil. Prijateljica Nerina ji je za krepitev mišic svetovala uživanje arginina in glutamina. Arginin je aminokislina, ki izboljšuje krvni obtok v arterijah srca in je koristen tudi za zdravje srca. Glutamin pa je aminokislina, ki omogoča optimalno delovanje imunskega sistema in normalno delovanje črevesja. Doma se je začela počasi spet sestavljati. Takoj je črtala aspirin. Namesto njega je raje uživala ingver, ki deluje protivnetno. Sveži ingver še vedno dodaja skoraj v vsako jed. Ko se je srce okrepilo, je začela postopno tudi piti več tekočine.

- Oglas -
Danica Mavrič

Številčni nizi po sistemu Grabovoja

Ker je imela povišan krvni tlak, je hodila na srečanja Dejana Pilka, licenciranega predavatelja Grabovojevega učenja. Grigorij Grabovoj je ruski doktor znanosti, fizike, matematike in tehničnih znanosti, ki se je rodil 14. 11. 1963 v vasi Kirovski v Kazahstanu. Z uporabo njegovih številčnih nizov za več kot tisoč medicinskih diagnoz so si mnogi ljudje po vsem svetu pozdravili razne bolezni. Grabovoj je v praksi dokazal, da je človek sposoben z lastno zavestjo spremeniti informacijo in tako upravljati z dogodki na vseh področjih svojega življenja. Za vsako bolezen je določil ustrezen številčni niz. Krvni tlak je Danica tako uspela uravnati kar s številčnimi nizi, saj ni hotela biti odvisna od zdravil. Zdravila za krvni tlak je porabila septembra leta 2016. Tudi za zdravo srce je delala s številkami. Število 8542106 je uporabljala za srčno popuščanje. Ker sta oče in mlajša sestra umrla za rakom, preventivno še vedno vsak dan trikrat ponavlja številčni niz 2145432.

Rakave celice menda uničujejo tudi besede vstajenje, nesmrtnost, celjenje. Ponavlja jih sedemkrat na dan. Grabovoj, ki trenutno živi v Srbiji, naj bi bil jasnoviden, jasnočuten, jasnoslušen, razume vse jezike … V zvezi z njim je imela zanimivo izkušnjo. »Ko mi je pred dvema letoma 19. junija umrla mami, so me poklicali iz doma za ostarele ravno v času med 10. in 11. uro, ko se ljudje po vsem svetu povezujemo z njim. Odložila sem slušalko, in čeprav sem to pričakovala, ni bilo preprosto. Potem sem se spomnila na Grabovoja in sem samo rekla: ‘Grabovoj, pomagaj, mami mi je umrla.’ In teža je šla v trenutku z mene. Verjamem, da mi je pomagal na daljavo. Ko je bil pogreb, sem se zjokala, ampak v sebi ne čutim nobene teže.«

Vibracijsko samozdravljenje

Da se je zdravstveno spet postavila na noge, ji pomagajo tudi bioenergijski pripomočki za vibracijsko samozdravljenje. Doma ima profesionalno Teslovo fontano, ki oddaja skalarne valove za boljše počutje, in sferni harmonizator, ki prav tako uravnava energijsko stanje telesa na celični ravni. Poleg tega ima tudi Lakites, aktivni večvalovni Lakhovsky oscilator, ki krepi življenjsko moč, prekrvavitev in energijski pretok vseh celic po telesu. Zaperino je naprava za uničevanje parazitov in jo redno uporablja kar dvakrat na teden. Dr. Hulda Clark je namreč svetovala takšen protokol vsem ljudem, ki imajo težave s srcem.

Za blagodejne vibracije v njenem domu skrbi bionizator, ki ga ima običajno v dnevni sobi. Ta pripomoček oddaja geo impulze v osemherčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance in krepi vitalnost. Decembra leta 2016 je imela preiskave, ki so pokazale, da je srce v redu, da ne popušča več.

Danica Mavrić s svojim Teslovim generatorjem 003
Danica Mavrić s svojim Teslovim generatorjem 003

Redno uživanje dopolnil in masaža

Redno uživa tudi prehranska dopolnila, izvleček iz pešk in lupin modrega grozdja, enega najmočnejših antioksidantov, ki varuje ožilje, redči kri, preprečuje nastajanje krvnih strdkov in zlepljanje krvnih ploščic, znižuje holesterol in krvni tlak ter preprečuje nastanek več kot 90 bolezni. Pravi, da bi z njim lahko preventivno preprečili na milijone infarktov in kapi. Uživa tudi MSM, naravno obliko žvepla. Za dobro počutje si vsak dan zmasira podplate in to blagodejno vpliva na zdravje. Trenutno se dobro počuti, spet se vozi s kolesom.

- Oglas -

Njena stalna dobra volja preseneča tudi okolico. »Neka prijateljica me je vprašala, če sem vedno dobre volje. Rekla sem, da vedno. Vprašala je, kako to naredim. Pa sem ji svetovala naslednje. Zjutraj, ko pride v kopalnico, naj se pogleda v ogledalo in si reče: ’’O, Biljana, kako ‘fejst’ punca si.’’,« z nasmehom razlaga Danica, ki se je morala v življenju prebiti skozi vrsto težav, a je kljub temu ohranila vedrega duha. »Pomembno je, da imaš samega sebe rad in da ne iščeš krivde v drugih. Da znaš odpuščati in ne kuhaš zamere. Do očeta, ki je bil alkoholik, sem čutila malo jeze. Pa sem mu pred grobom odpustila, bil je krasen človek, če ni pil, alkohol ga je tako spremenil. Vsak človek pride v zvezo z nekom, pa naj bo to partner, sosed, sodelavec, da se iz tega kaj nauči. To so življenjske lekcije,« sklene naša sogovornica.

.

NAJNOVEJŠE