Da ublažite bolečino, morate včasih le do kuhinjskih vrat

  Ali ste vedeli, da se v vaši kuhinji nahajajo živila, ki vam lahko pomagajo ublažiti različne bolečine? Preverite, s katerimi živili iz vašega hladilnika si lahko naravno pomagate pri lajšanju bolečin.

  zdravila iz kuhinje

  Borovnice

  Raziskave kažejo, da lahko skodelica borovnic zniža možnost za vnetja urina. Borovnice so bogate z antioksidanti, ki so ključnega pomena za uničevanje prostih radikalov, ki napadajo vaš želodec. Tako vas lahko borovnice pomagajo zaščititi pred razdraženim želodcem in vnetji mehurja.

  Ananas

  Ananas deluje protibolečinsko pri kroničnih bolečinah zaradi artritisa, osteoporoze in menstruacijskih krčev. Ananas prav vsebuje bromelain, ki pomaga zmanjšati napihnjenost.

  Oves

  Oves ima zdravilne učinke predvsem za ženske. Pomaga lahko pri menstruacijskih krčih in bolečih menstruacijah, saj vsebuje magnezij in cink.

  Ingver

  Ingver je znan po tem da pospešuje cirkulacijo krvi, zmanjšuje vnetja in lajša bolečine v sklepih. Pomaga pri artritisu, vnetju mišic in migreni. Uživate ga lahko v čaju ali juhi.

  Jabolčni kis

  Jabolčni kis pomaga pri zmanjševanju bolečin stopal. Preprosto namočite noge v lavor tople vode, v katero ste dodali dve veliki žlici jabolčnega kisa.

  Klinčki

  Klinčki vam lahko pomagajo pri zobobolu. Vsebujejo namreč veliko količino snovi, ki zavira bolečino in ubija bakterije v ustni votlini. Ugriznite v klinček in to ponavljajte vsake tri ure.

  Povejte svoje mnenje - kometirajte