Zdravje & prehranaČudežno sredstvo pomlajevanja

Čudežno sredstvo pomlajevanja

MORDA VAS ZANIMA

Odprava UNESCA je v enem izmed samostanov v Tibetu našla recept najstarejšega homeopatskega sredstva za pomlajevanje. Predstavljamo vam prevedeno besedilo glinene ploščice, ki izvira izpred 4000-5000 let pred našim štetjem.

- Oglas -

Delovanje: Čisti organizem mastnih in apnenčastih oblog ohranja in izboljšuje prekrvavljenost, ožilje postane bolj elastično in izboljšuje vid. Če se točno držite recepta, tudi pomlajuje organizem.
Priprava: Temeljito očistite 350 gramov česna. Dobro ga sesekljajte ali pa pretlačite z leseno kuhalnico. Odvzemite 200 gramov zgornje plasti te mase (ker je bolj sočna) in jo dajte v steklenico. Vsebini v steklenici prilijte 200 gramov čistega alkohola. Dobro zaprite steklenico in jo pustite 10 dni v temnem in hladnem prostoru. Nato vsebino steklenice precedite skozi gosto tkanino. Gosto maso, ki je ostala na tkanini dobro odcedite in na koncu celo pregnetite. Zdravilno tekočino hranite na hladnem in temnem mestu še 2 – 3 dni, nato pa lahko začnete z zdravilno terapijo.
Način priprave: Enemu dcl hladnega mleka dodajte predpisano število kapljic tekočine in jo spijte 15 do 20 minut pred obrokom. Še pomembno opozorilo: navedeno zdravilno terapijo lahko ponovite šele po nekaj letih.

Zajtrk              Kosilo              Večerja

Prvi dan          2 kapljici          2 kap.              3 kap.

Drugi dan        4 kap.              5 kap.              6 kap.

- Oglas -

Tretji dan         7 kap.              8 kap.              9 kap.

Četrti dan        10 kap.            11 kap.            12 kap.

Peti dan          13 kap.            14 kap.            15 kap.

Šesti dan         15 kap.            14 kap.            13 kap.

Sedmi dan      12 kap.            11 kap.            10 kap.

Osmi dan        9 kap.              8 kap.              7 kap.

Deveti dan      6 kap.              5 kap.              4 kap.

- Oglas -

Deseti dan      3 kap.              2 kap.              1 kap.

Enajsti dan      25 kap.            25 kap.            25 kap.

S.A.M., foto: Stockxpert

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×