Revija Bodi ekoIzšla je januarska številka revije Bodi eko!

Izšla je januarska številka revije Bodi eko!

MORDA VAS ZANIMA

Januar je čas novih začetkov in tudi čas, ko si naše telo odpočije od decembrskih pojedin in dobrot. Zato smo za vas v novi številki revije Bodi eko pripravili nasvete za zdravju prijazno razstrupljanje telesa in krepitev imunskega sistema. Obiskali smo tudi vsem poznano Angelco Likovič in se pogovarjali z ustanoviteljema  slovenske znamke naravne kozmetike. Spodaj si poglejte, kaj vse boste našli v novi številki:

- Oglas -

Revija Bodi eko - januar 2013

V novi številki revije Bodi eko boste našli:

Pogovarjali smo se z Angelco Likovič

Seveda vsi poznate Angelco Likovič, odločno gospo brez dlake na jeziku, ki je skoraj obvezna članica skoraj žirije vsakega resničnostnega šova. Njeni komentarji so strogi, a hkrati prijazni. Vsi vemo tudi, da je poročena, pa mamica in celo babica, da rada peče potice, da je najraje na morju, pa da vsak dan prepešači nekaj kilometrov – mi smo jo ujeli ravno sredi sprehoda s sosedo, pri minus desetih stopinjah – bila je zadihana in zgovorna in ostra kot vedno, a zraven nasmejana in prijazna.

Razstrupite in okrepite svoje telo

Razstrupljanje ali detoksifikacija je odstranjevanje nakopičenih škodljivih snovi iz telesa.V uradni medicini se razstrupljanje uporablja za odstranjevanje zaužitih strupov oz. pri odvajanju od drog in alkohola.V alternativni medicini pa se razstrupljanje uporablja kot krepitev telesa, preprečitev nastanka bolezni, pri hitrejšem okrevanju ali kot zdravljenje bolezenskih stanj.

Domači zeliščni čaji

Prsti so otrpli od mraza, iz nosu pa kaplja. Bi se prilegel topel čaj, širok lonček, ki ogreje roke, iz njega pa se omamno kadijo dišeči hlapi? Prav zato vam tokrat ponujamo nekaj receptov za domače zeliščne čaje, ki so seveda veliko boljši od tistih, ki jih lahko kupimo v trgovini.

Moč jabolčnega kisa

- Oglas -

Marsikaj smo že slišali o čistilni moči kisa, vendar se je kisu moč zahvaliti tudi za dobro počutje in zdrav izgled. Če želimo doseči pozitiven učinek, je potrebno uporabljati organski kis, saj se s filtracijo, pasterizacijo in destilacijo, izgubijo zdravilne snovi, ki jih kis vsebuje.

Moč skupnosti

Razvoj družbe, v kateri prevladuje individualizem in v kateri so posameznikove potrebe postavljene na piedestal, je človeku prinesel navidezno svobodo. Medtem ko je trgal vezi s tradicionalno skupnostjo, v kateri je bil soodvisen od drugih članov skupnosti, je zgubljal občutek pripadnosti, varnost v kriznih časih je postajala odvisna od institucij, ki so prevzele vlogo pomoči, solidarnost se je krhala, povezanost in sodelovanje je začelo bledeti.

Vsakdanja nega naše kože + recepti za domače pripravke

V naše telo tako prihajajo kemične snovi, kot so barvila, konzervansi in drugi dodatki, ki zdravju ne koristijo ali so zanj celo nevarni. Vse več nas je danes takih, ki iščemo naravnejše kozmetične izdelke ali pa si jih enostavno pripravimo sami.

Prehrana otrok in alergije

Kaj je zdrava prehrana za otroke? V času alergij in dolgih in polnih polic predelane hrane to vprašanje vsekakor ni zaman. Z njim se zagotovo ukvarjajo vsi starši. Da bi našli odgovor, poglejmo pomembne točke, ki nam bodo pomagale, da lahko razmislimo o načrtovanju prehrane za otroke.

Naj pokukam k dojenčku

V preteklih desetletjih so se ultrazvočne preiskave že tako zasidrale v standardno predporodno nego, da si je težko predstavljati, da včasih te možnosti ni bilo. Za številne bodoče mamice (in vse pogosteje tudi očke) so prav trenutki, ko slišijo utrip srca svojega še nerojenega otroka ter vidijo njegove nejasne obrise, najlepši del obiskov pri ginekologu.

Nova številka v prodaji od 27. 12. 2012!

Vse to in še mnogo več boste našli v novi številki revije Bodi eko! Našo revijo najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, večjih Mercator centrih, bencinskih servisih Petrol, pa tudi na poštah.

Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×