0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroAstrološka znamenja z najboljšim smislom za humor

Astrološka znamenja z najboljšim smislom za humor

MORDA VAS ZANIMA

Humor je po eni strani subjektiven, saj se lahko naše dojemanje tega, kaj je zabavno, precej razlikuje. Vendar pa zagotovo poznate ljudi, ki znajo praktično iz vseh izvabiti salve smeha. Zdi se, da je bil tem ljudem dober smisel za humor položen že v zibko – in morda tovrstna interpretacija ni povsem zgrešena. Med nekaterimi astrološkimi znamenji lahko namreč najdemo nadpovprečno veliko »humoristov« oziroma oseb z odličnim smislom za humor.

- Oglas -

1. Tehtnica

Tehtnice veljajo za rojene zabavljače. Prav med tehtnicami naj bi bilo mogoče najti nadpovprečno veliko oseb, ki jih odlikuje izjemen smisel za humor. Ta fenomen je zagotovo povezan tudi z dejstvom, da so ljudje, rojeni v znamenju tehnice, običajno zelo družabni oziroma ekstrovertirani. Druženja tehtnice napolnijo z energijo – še posebej če lahko zbrano druščino spravijo v smeh. Tehtnice se za to, da bi nasmejale ljudi okoli sebe, običajno zelo potrudijo. To, da nasmejejo druge, dojemajo kot poseben dosežek, ki jim pomeni precej več od večine drugih dosežkov.

2. Strelec

Strelci so mojstri zabavnih anekdot. Navidezno nepomembne pripetljaje bodo znali opisati tako, da se bo zbrana druščina nasmejala do solz. Osebe, ki so rojene v znamenju strelca, so namreč odlični opazovalci, pozorni na podrobnosti. Tako znajo najti zabavno plat vsakega dogodka, tudi tistih, ki se na prvi pogled ne zdijo posebno zabavni. Obenem pa gre za izvrstne pripovedovalce, ki znajo poskrbeti za dramatično napetost. Strelci lahko tako poljubno snov spremenijo v izjemno zabavno zgodbo.

3. Dvojčka

Dvojčki se radi šalijo na račun drugih. Njihove šale tako včasih zazvenijo nekoliko okrutno, vendar dvojčki pri tem nimajo slabega namena. Ko spoznate, da šale dvojčkov ne izvirajo iz zlobe, se boste zagotovo od srca nasmejali tudi tistim šalam, ki se nanašajo na vas. Razumeli boste namreč, da gre za prijateljsko zbadanje, s katerim vam oseba, rojena v znamenju dvojčkov, izkazuje naklonjenost. Druženje z dvojčki, ki se lahko pohvalijo z odličnim humorjem, je lahko zelo koristno za vas. Tako se boste namreč tudi sami lažje nasmejali svojim hibam, posledično pa vas bodo manj obremenjevale. Seveda pa to ne pomeni, da dvojčkov ne smete opozoriti, če njihove šale prestopijo mejo sprejemljivega in postanejo preprosto žaljive.

- Oglas -

4. Škorpijon

Škorpijoni so ljubitelji črnega humorja. Gre za osebe brez dlake na jeziku, ki znajo celo v najtemačnejših trenutkih najti razlog za smeh. Seveda pa to pomeni, da njihove šale niso primerne za vsaka ušesa. Malce bolj občutljivi ljudje so tako ob šalah, ki pridejo iz ust škorpijonov, običajno zgroženi, medtem ko večina plane v smeh, ki vsaj za nekaj trenutkov razvedri temačno vzdušje. Če ne marate okolišenja, je smisel za humor, ki je značilen za škorpijone, najverjetneje povsem po vašem okusu.

5. Devica

Device odlikuje izjemen občutek za sarkazem. Zanje je značilen zelo suh, subtilen humor, zato je sprva težko zaznati, da se šalijo. Ko se navadite na tovrsten humor, se vam bodo zdele šale »na prvo žogo« precej manj zabavne. Osebe, rojene v znamenju device, veljajo za mojstrice prefinjenega humorja in nepričakovanih opazk, ki osvetlijo skrito bistvo dogajanja. Device so obenem precej samokritične, kar se odraža tudi pri njihovem smislu za humor. Medtem ko dvojčki uživajo v zbijanju šal na račun drugih, si device za tarčo pogosto izberejo sebe. To je lahko sicer včasih tudi obrambna taktika; s tem ko same osvetlijo svoje pomanjkljivosti in jih povežejo s humorjem, se namreč device ščitijo pred tujo kritiko.

Preberite tudi: Med katerimi astrološkimi znamenji je največ perfekcionistov?

.

NAJNOVEJŠE