0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiArnold Schwarzenegger ima novega hišnega pujska - Spoznajte Schnellyja

Arnold Schwarzenegger ima novega hišnega pujska – Spoznajte Schnellyja

MORDA VAS ZANIMA

Igralec Arnold Schwarzenegger je predvsem zaradi filmov, po katerih je zaslovel, kot sta Terminator in Predator, znan kot trden, ne preveč čustven moški. Vendar pa ima v resničnem življenju šibko točko še posebej, ko gre za živali.

- Oglas -

V Schwarzeneggerjevem domu najdemo precej edinstvenih hišnih ljubljenčkov, in pred kratkim je svetu predstavil svojega najnovejšega živalskega prijatelja, hišnega pujska!

Hollywoodska ikona Arnold Schwarzenegger je na Instagramu delila fotografijo, na kateri drži svojo psičko Cherry skupaj s svojim na novo posvojenim pujskom Schnellyjem.

“Družina se povečuje,” je zapisal Schwarzenegger.

- Oglas -

Schwarzenegger je v pogovoru na TV programu FOX pojasnil, da ime pujska izhaja iz nemške besede “schnell”, kar pomeni “hiter”.

“Ko smo ga pripeljali domov, je zbežal iz hiše, tekal po celotnem posestvu in ga nismo mogli ujeti,” je dejal Arnie. Njegova partnerka je za tem predlagala ime “Schnelly”.

Toda pujski so le eden od številnih edinstvenih hišnih ljubljenčkov, ki jih je Schwarzenegger pripeljal domov. Ima tudi oslico Lulu, miniaturnega konja Whiskyja in tri pse: Dutcha, Schnitzela in Cherryja.

Med pandemijo je Schwarzenegger delil videoposnetke, ki prikazujejo preživljanje časa v karanteni s svojimi živalskimi prijatelji, ki so postali viralni.

- Oglas -

Schwarzenegger je v svoji karieri nosil veliko različnih nazivov, od prvaka v bodybuildingu do hollywoodske megazvezde do guvernerja Kalifornije, a te dni je 75-letnik najbolj srečen, ko se ukvarja s svojimi živalmi.

.

NAJNOVEJŠE